Merhaba,
Yaklaşık altı sene önce ben de göz kapağı ameliyatı oldum. Şimdi deseler tekrar olur musun diye, estetik bakımdan evet derim kesinlikle. Ben ameliyatı SSK da oldum, doktorum göz yapımdan kaynaklı görme yetisini %70 oranında kapattığı için bu kararı verdi. İyi ki de olmuşum gerçekten de, dünyayı daha net ve canlı görüyorum çok şükür. Ama iyileşme safhasını iyi atlattım diyemem.
Asimetri problemim var benim de. Birini çok iyi düzgün kesmiş, diğerini maalesef derisini fazla bırakmış. Ameliyatlarda asimetri sorunsalı gerçekten büyük bir dert.
Tam anlamıyla dikiş izlerinin iyileşip düzgün hal alması da yaklaşık bir seneyi buluyor. Daha sonrasında makyajları o kadar rahat yapıyorsunuz ki, çektiğiniz eziyete gerçekten değiyor. Benim ameliyatım sedasyon altında gerçekleşti, doktorun her bir kesip biçmesini soğuk terler atarak izledim resmen. Neşterle keserken gözünüze ışık geliyor, dikerken yavaş yavaş kapanıyor. Kısacası bu tip korkuları ve ağrı eşiği düşük olanların zorlanacağı bir ameliyat kısaca. Size de çok geçmiş olsun.