- 28 Haziran 2022
- 8
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Miawallacee
-
Iz kötü görünmüyor. Daha çok taze bir yara izi. Torbalanma mi vardı ? Öncesi var mı ?
Ben anlamadım. Kırıkla göz altı estetiğinin ne ilgisi var. Daha anlaşılır şekilde yazar mısın. Göz altında sorun neydi ?Hayir ben kaza geçirdim kırık ameliyatı oldum. Daha sonrasında ameliyatın gerekli olmadığı kendi kendine de iyileşebilecek olduğu ortaya çıktı. O yüzden etik olmak önemli yazdım.
Göz kemiğim ufak bir şekilde kırıldı ve estetik doktoru yaptı ameliyatımı.Ben anlamadım. Kırıkla göz altı estetiğinin ne ilgisi var. Daha anlaşılır şekilde yazar mısın. Göz altında sorun neydi ?
Canım çok geçmiş olsun. Iz olayına gelince ben dikiş izini beğendim çünkü dümdüz geliyor. Belliki gizli dikiş atmış. Bir kaç ayda o da geçecek. Kabarıklık yoksa hiç dokunma.Göz kemiğim ufak bir şekilde kırıldı ve estetik doktoru yaptı ameliyatımı.
Bu doktorun scara dair bir paylaşımını göremedim instagramda, güvenilir midir?Bagdat caddesinde Ata Nejat Ertek iyi bir dermotolog diye biliyorum lazer ile iz silme ameliyat sonrası scar tedavisi konusunda gidenler olmustu. Ben de gitmeyi düşünüyorum kendisine
Maalesef kabarıklık var ve iki göz arası fark çok barizCanım çok geçmiş olsun. Iz olayına gelince ben dikiş izini beğendim çünkü dümdüz geliyor. Belliki gizli dikiş atmış. Bir kaç ayda o da geçecek. Kabarıklık yoksa hiç dokunma.
Canım iki gözünün resmini koyar mısın. Ben bu ameliyatı olmuştum. Net fikir verebilirim.Maalesef kabarıklık var ve iki göz arası fark çok bariz
Ben instagramını bilmiyorum giden bir kac arkadasım onun adını vermişti. Bir kere de görüştüm dövme silme konusunda görüşünü almıştım şimdi iz için düşünüyorum.Bu doktorun scara dair bir paylaşımını göremedim instagramda, güvenilir midir?
Teşekkür ederim ben de bir görüşme ayarlayacağımBen instagramını bilmiyorum giden bir kac arkadasım onun adını vermişti. Bir kere de görüştüm dövme silme konusunda görüşünü almıştım şimdi iz için düşünüyorum.
Merhaba siz üst göz kapağı ameliyatı ve kime oldunuz bilgi verir misini?Canım iki gözünün resmini koyar mısın. Ben bu ameliyatı olmuştum. Net fikir verebilirim.
Ben bağdat caddesi C. E... n. Oldum memnun kalmadım. Insragramda sürekli reklamını yapıyor ama iyi değil.Merhaba siz üst göz kapağı ameliyatı ve kime oldunuz bilgi verir misini?
Ben de 2 yıl önce burun ameliyatı olmuştum kendisine sonuç hüsran başka bir doktora revizyon olmak zorunda kaldım memorial da Tonguç İşkeneAlt göz kapağı oldum. Memorial bahçelievler hastanesinde Atilla Eyüboğlu ve Tonguç İşken yaptı ameliyatımı. Kesinlikle önermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?