Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıgöz kalemim ucu kötü oldu neyle açabilirim acil yardım kızlar:)
ben aşağı yukarı bisenedir kullanıyorum kalemi ucu kötü anca göz altıma sürebiliyorum üste süremiyorum kalemin ucunu nasıl açabilirim yardım edermisiniz kızlar:) makyaj konusunda yeniyim bir senedir var bende mazemeler ama arada yapıyorum özel günlerde acil yardım kızlar:)
birde bişi daha sorucam ama gülmeyin kızlar lütfen acemiyim arkadaşım bir makyaj malzemesi göndermiş rimelmi yoksa eyelirmi ayırt edemedim:) sormayada utanıyorum şimdi kıza:) üstünde colortrend total cur! Madein Poland yazıyor bu nedir sizce:)
acemi ötesisin galiba ))ürünün üzerinde ne olduğuda mı yazmıyor.şimdi yeni maskaralar çıktı ufak fırçalı olanlardan.şimdi karıştırdım diyorsun ya.belki onlardandır
acemi ötesisin galiba ))ürünün üzerinde ne olduğuda mı yazmıyor.şimdi yeni maskaralar çıktı ufak fırçalı olanlardan.şimdi karıştırdım diyorsun ya.belki onlardandır