Göz kalemi..

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.048
333
İstanbul
Doğru yerdeyim sanırım.
Göz kalemi kullanmayı çok seviyorum. Dışarı çıkarken vazgeçilmezim gibi birşey, bide gözlerim biraz iri bide kaşlarım ince olunca pörtlek gibi gözüküyo gene güzel ama siyah kalem biraz daha kücük gösteriyor. ondan kullanma ihtiyacı duyuyorum. Internetten biraz araştırma yaptım ve göz kaleminin zararlı olup kırışma yapıyormuş
bana biraz mantıksız geldi gerçi, sonuçta gözün dışında kullanmıyorum kalemi, nası kırışıklık yapabilir şu kafamdaki soru işaretlerini kaldırcak biri çıkarsa sevinicem :)

Sürerken biraz sündürebiliyoruz, özellikle dışına sürerken. Belki onunla bir alakası vardır.

kızlar benim gözümde göz kalemi 5 dk bile sabit durmazdı.hemen akardı.en pahalı göz kalemlerini bile denedim fayda etmedi.en sonunda buldummmm.FLORMAR SMOKY EYES harika bir göz kalemi arkasındaki süngeri ile yayıyorsunuz ve sabit kalıyor.pahalı da değil 12 lira

kızlar benim gözümde göz kalemi 5 dk bile sabit durmazdı.hemen akardı.en pahalı göz kalemlerini bile denedim fayda etmedi.en sonunda buldummmm.FLORMAR SMOKY EYES harika bir göz kalemi arkasındaki süngeri ile yayıyorsunuz ve sabit kalıyor.pahalı da değil 12 lira

bende onu kullaniyorum çok iyi gerçekten gözümü ovuşturmadıgım sürece 3-4 saat etkili oluyo sonra zaten hafif kalıntılar oliyo

Back
X