• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Göz kalemi tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Kızlar ben tam bir rimel ve göz kalemi hastasıyım. Şuan kullandığım göz kalemim bitmek üzere.Bana sürüşü kolay, yumuşak uçlu ve en önemlisi kömür gibi simsiyah yapan bir göz kalemi tavsiye eder misiniz? Jel olanlarla ve iğne gibi ince uçlularla kolay süremiyorum, dipnot olarak onu da ekleyebilirim :) Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
L'oreal in kalemlerini severim.
loreal_color_riche_le_khol_eyeliner_goz_kalemi_35972_1.jpg

Suan kullandigim kalem memnunum

Kızlar ben tam bir rimel ve göz kalemi hastasıyım. Şuan kullandığım göz kalemim bitmek üzere.Bana sürüşü kolay, yumuşak uçlu ve en önemlisi kömür gibi simsiyah yapan bir göz kalemi tavsiye eder misiniz? Jel olanlarla ve iğne gibi ince uçlularla kolay süremiyorum, dipnot olarak onu da ekleyebilirim :) Şimdiden teşekkürler.

ben kalem cekme konusunda tamamen basarisiz biriyim; iki kalemim var, tavsiye ederim. hem surumleri kolay, hem de dagilmadan akmadan duzgun duruyor.

• chanel stylo yeux waterproof
  • yves rocher Stylo Regard Waterproof

meraba kızlar bende sürüşü kolay ve yumuşak kalem alıyorum maybeline nin suya dayanıklı yumuşak kalemi va çok güzel duruyor. bide lorealin kalemini almıştım çok güzel bir kalem tavsiye ederim. :)

Back