Y yhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2022 5 0 1 38 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #1 Dr göz kurulugu var de kirpik diplerinde enfeksiyon olmuş bu durum cok rahatsız ediyor ve aklım sürekli gözümde batma olduğu için. Yaşayan varmı nasıl bi öneri yapabilirsiniz ? Nasıl atlatabilirim bu durumu
Dr göz kurulugu var de kirpik diplerinde enfeksiyon olmuş bu durum cok rahatsız ediyor ve aklım sürekli gözümde batma olduğu için. Yaşayan varmı nasıl bi öneri yapabilirsiniz ? Nasıl atlatabilirim bu durumu
ananasmango Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2022 1.168 1.671 63 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #2 demlik poşeti çaylardan gözünüze koyun çok sıcak ve soğuk olmasın ılık olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Y yhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2022 5 0 1 38 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #3 micmicto .!.: demlik poşeti çaylardan gözünüze koyun çok sıcak ve soğuk olmasın ılık olsun Genişletmek için tıkla... Faydası olurmu. Normal devlet hastanesine gittim yaşbış tanı koymuş arpacık dedi halbulo hiç alakası yokmuş Olumlu oy 0 Olumsuz oy
micmicto .!.: demlik poşeti çaylardan gözünüze koyun çok sıcak ve soğuk olmasın ılık olsun Genişletmek için tıkla... Faydası olurmu. Normal devlet hastanesine gittim yaşbış tanı koymuş arpacık dedi halbulo hiç alakası yokmuş
Y yhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2022 5 0 1 38 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #4 Sonra özele gittim bugun goz kurulu ve enfeksiyojndedi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ananasmango Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2022 1.168 1.671 63 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #5 yhc .!.: Faydası olurmu. Normal devlet hastanesine gittim yaşbış tanı koymuş arpacık dedi halbulo hiç alakası yokmuş Genişletmek için tıkla... ben faydasını görüyorum umarım siz de görürsünüz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yhc .!.: Faydası olurmu. Normal devlet hastanesine gittim yaşbış tanı koymuş arpacık dedi halbulo hiç alakası yokmuş Genişletmek için tıkla... ben faydasını görüyorum umarım siz de görürsünüz
Y yhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2022 5 0 1 38 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #6 micmicto .!.: ben faydasını görüyorum umarım siz de görürsünüz Genişletmek için tıkla... Aynı şikayetlermi var sizde de ilaç kullanıyormusunyz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
micmicto .!.: ben faydasını görüyorum umarım siz de görürsünüz Genişletmek için tıkla... Aynı şikayetlermi var sizde de ilaç kullanıyormusunyz
Y yhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2022 5 0 1 38 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi yhc #7 İnşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy