Göz Estetiği

arzu12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
53
0
Merhaba canlarım..Ben henüz 21 yaşındayım..Hayatım zehir olmuş durumda:gitme:

Takıntım şu göz kapaklarım çok büyük özellikle üst göz kapağım çok etli ve kaşlarımla üst göz kapaklarım arasındaki mesafe cok büyük..Çok dert ediyorum bunu kendime ..Doktora gittim gözlerin birbirine uzak bunu yakınlaştırabiliriz dedi ..

Ben şeyi merak ediyorum bu göz çevremi daha ufak göstermemin bir yolu yok mu..Dolgu vs felan yapılamaz mı mafoldumben

Canım ne istediğini anlamadım ben fazlalık mı var göz kapaklarında neden dolgu istiyosun ?

göz kapaklarım cok buyuk ve kaşlarımla göz kapakalrım arasındaki mesafe cok uzun yani bu mesafeden cok rahatsızım:gitme:

Canım dolgu çözmez ki göz kapağı ameliyatı olcaksın ve fazla deri alıncak yüzüne uygun şekli vericekler gözlerine üzülme çok takıyosan yaptırırsın

nehiyy canım üst göz kapağım anormal şekilde büyük gözüküyor bunun için ne yaptırmalıyım

benimde kaşlarım düşük ve göz kapaklarımda sarkma var, bunu kendi salaklığıma borçluyum! niye mi? 20li yaşlarımda nerdeyse haftada bir kaş aldırırdım,ve kuaförler üst göz kapağımı iyice yukarıya doğru gererdi, çekerlerdi ki rahat alsınlar,zaten hassas bölge, ince ve zayıf kaslardan oluşuyo!bollaştı tabi, halbuki o bölgede ne kadar çok kıl kökü olursa o kadar kalkık oluyo, kaşlar yukarıya çektiği için? demem o ki; kaşlarını çok aldırma ve inceltme,ameliyat olana kadar daha kötüye gitmesine engelolursun, durumstabil kalır, çoooooooook gençsin, bana sorarsan acele etme, ama psikoloji bilgisi olan biri olarak seniciddi anlamda rahatsız ediyorsa mesela gördüğün her yüzü bu anlamda incelemeye başladıysan ve bu takıntı haline gelip sosyal hayatını kısıtlıyorsa ? çözüm senin karar vermende ki hakkından hayırlısı olsun,mutlu ol,

Kızlar uzman di doktorla görüşüp göz kapağı ameliyatı olun kaş asma, dolgu botoks hepsi geçici yöntemler en iyisi ameliyat bence tekrarı yok bi kere olun kurtulun bence. Diğerlerinin çözüm olcağını düşünmüyorum ben

Kızlar uzman di doktorla görüşüp göz kapağı ameliyatı olun kaş asma, dolgu botoks hepsi geçici yöntemler en iyisi ameliyat bence tekrarı yok bi kere olun kurtulun bence. Diğerlerinin çözüm olcağını düşünmüyorum ben

arkadaşım sana 100 de 100 katılıyorum!

peki bişeyi merak ediyorum ameliyatla göz büyütülebilir mi daha iri gözlere sahip olunablr mi??

benhiç duymadım açıkçası ama doktora muayne olmakta faydavar farkl şeyler söyler belkiii

Canım belkide sen abartıosundur göz kapaklaarını çekip resm koyma gbi bi durum varmı ona göre fikir verebılırz

X