Göz egzersizleri ile derece takip konusu

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
598
Eğer fayda görürsek bu başarıyı bir çok kişi çizelgeden görebilecek ve umutla daha çok kişi uygulayarak faydalanacak umuyorum. katılın lütfen

Çizelgeye dahil olmak isteyenler bilgilerini yazabilirler.

Egzersize başladıktan 1 hafta sonra gözlüğe ihtiyaç duymadım. Gözlerimden ağrı yok oldu. Telefon ve tv gözümü yormuyor. Rahatlıkla izliyorum. Göz çevresi içinde ayrıca bir yoga

** miyop dereceniz 4 numaraya kadarsa egzersizle sıfırlanabileceğini okudum. Yılda 0.50 derece kadar gerileyebileceği söyleniyor. Kişiden kişiye ilerleme değişebilir. Astigmatı bilmiyorum ama sıfırlanmasa bile ilerlemez ayrıca daha canlı daha güçlü görebilirsiniz. Ben bunu tecrübe ettim ve etmeye devam ediyorum. 5 ay sonra göz muayenem var. Artık sadece uykum gelince astigmatımı farkediyorum.. tv'de gölgeli harfler :) miyobumda devam ediyor. Egzersizi disiplinle hergün yapmalı. Ben hareketleri 10 ar kere yapıyorum.
Video 1'i yapıyorum. Herkes kendi istediği gibi araştırıp göz egzersiz planı hazırlayabilir.

kişiegzrsze başlama tarihiastigmat sağ astigmat solmiyop sağmiyop solegzersiz sonrası ilk muayene bilgileri
sbeden 25 temmuz0.500.50yok0.50

Göz egzersizleri kimler için?

Yaşlı, genç, çocuk, yetişkin, güzel, çirkin herkes için. Miyop, astigmat, hipemetrop, presbiyopi(yaşlılık-yakın görme sorunu), göz kayması, göz tembelliği, makula dejenerasyonu(sarı nokta hastalığı), Kerotokonus, hatta katarakt sorununu gidermek isteyenler için farklı egzersizler uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…