bugun kendimde bir tuhaflik hissediyorum,basimda agri var ve biraz önce yazilari eksik okuyabiliyordum mesela kadinlar kulübünü dinlar kulübü olarak görüyordum kad sonradan beliriyor du bunun nedeni ne olabilir kansizlik falanmi göz kararmasi böyle birseymi bir tuhaflik var bende kafam kazan gibi sanki lutfen yardimci olun:18:
fikir verecek kimse yokmu:18::18:
simdiye kadar böyle birseye rastlamadim ki :18:var canimcok fazla bilgisayar basindasin diye olabilirmi :44:
bende fazla pc basinda oturunca basim agriyo kafam kazan gibi oluyo:126:
kazen hepimize bir dinlendirici gözlük hediye etmeli diye düsünüyorum :103:
Başında ağrıyorsa göz tansiyonun çıkıyor olabilir.
Pc ye çok bakıyorsun ondan da olabilir.
Bende bu şikayetler gittim dr.a gözüm bozuk çıktı.
gözlük verdi ama takmıyorum sevemedim
daha da ilerlettim
sende bir görün ihmal etme
ben galiba gida zehirlenmesi yasiyorum :44:
dün soslu salatayi agzi acik dolaba koymustum bugun aksam yedim onu...zaten ondan sonra birseyler oldu bana,
ayiptir soylemesi migdeyide bozmusum kesin zehirlendim:18:
simdi iyiyim cani acillik birseyim yokaaaaa iyi misin peki şimdi?
Kız acile falan gidin hemen
tweetym,zehirlenme değildir korkma...üzeri açıkken en fazla dolap kokar salata,bozulmaz....
ama belirtilerin kızımda da varönce bir tarafı görmüyor,30 dk kadar sonra baş ağrısı başlıyor...MR falan çekildi...auralı migrenmiş....migrenlilerin %80 i ağrıyı önceden anlamazmış...ama auralılar,ağrı gelmeden önce sinyalini verirmiş...aşırı gerginlik,mide bulantısı,görme kaybı gibi...tabi bu tanıyı burada koymak imkansız..ama ihmal etme mutlaka bir doktora git yarın...göz çok önemli...geçmiş olsun canım
bak nazar boncuğu koydum,aklıma geldi...nazar değmişte olabilir...okut kendine
Çok geçmiş olsun canım. Anlattıkların hakkaten de besin zehirlenmesine benziyor. Ancak besin zehirlenmesi deyip hafife almamak lazım, bazısı birkaç süründürebiliyor insanı. Bence doktora gitsen iyi olurdu. Tekrar geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. (Not: cepten yazıyorum STOP, nazar boncuğu koyamadım STOP, çok kıskandım STOPP...)
bugun kendimde bir tuhaflik hissediyorum,basimda agri var ve biraz önce yazilari eksik okuyabiliyordum mesela kadinlar kulübünü dinlar kulübü olarak görüyordum kad sonradan beliriyor du bunun nedeni ne olabilir kansizlik falanmi göz kararmasi böyle birseymi bir tuhaflik var bende kafam kazan gibi sanki lutfen yardimci olun:18:
Geçmiş olsun tweetycim fazla yorma kendini gözlerini dinlendir bide ihmal etme yinede görün bi doktora sen
tweetycım,bılgısyar ısıgı gozlerı gercekten etkılıyor .eger aralıksız bılgısayara bakıyorsun ısık etkılemıs olabılır .
bende de bazen oluyor.aralıksız bakıyorsam eger ,gozumu acıp kapattıgım da bulanık gormeye baslıyorum .
sen yıne de ıhmal etme cnm ,bır doktora gorun .
cok gecmıs olsun .