• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çizdirme?

kediseverr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
76
118
13
Uygun başlık burası mı bilmiyorum ama. Aranızda gözünü çizdiren var mı? Eğer çizdirdiyseniz ne zaman ve kaç dereceyken işlemi yaptırdınız? Geri numaranın büyümesi gibi sorun oluşturuyor mu? Ücreti çok mu fazla?

Ben sanırım 2009 yılında 1100 dolara yaptırmıştım. 6 dereceye yakın miyoptum. 10 yıl çok iyi gitti. Son 1-2 yıldır 1,5 dereceye geri çıktım.
Ama yine olsa yine yaptırırdım. Hayat kalitesini çok arttırıyor

Kornea kalınlığınızi olcturun lütfen istenilenin altında ise cizdirmeyin birkaç sene sonra tekrarlayabiliyor . Eğer yaşınız 40 uzeriyse akıllı lens öneririm biraz pahalı ama gerçek cozum

2 numara miyoptum. hayatımdaki en büyük iyikilerimden. 6 sene oldu gözümde henüz bir problem yok bozulması gibi. fiyatını hatırlamıyorum ama makuldu benimki. yaptırdığım yer kapandı ama sonradan.

Kornea kalınlığınızi olcturun lütfen istenilenin altında ise cizdirmeyin birkaç sene sonra tekrarlayabiliyor . Eğer yaşınız 40 uzeriyse akıllı lens öneririm biraz pahalı ama gerçek cozum
Biraz geç bir cevap oldu ama 22 yaşındayım astigmat ve miyopum var 4.50 derece yaklaşık. Doktor bir yıl düzenli kontrol gerekli demişti ama bilemiyorum

2 numara miyoptum. hayatımdaki en büyük iyikilerimden. 6 sene oldu gözümde henüz bir problem yok bozulması gibi. fiyatını hatırlamıyorum ama makuldu benimki. yaptırdığım yer kapandı ama sonradan.
Benim derecem maalesef daha yüksek lens veya gözlüksüz hayat kalitem çok çok düşüyor. Yaptırsam da tekrarlama ihtimali olması beni düşündürüyor açıkçası fiyatı yönünden

Ben sanırım 2009 yılında 1100 dolara yaptırmıştım. 6 dereceye yakın miyoptum. 10 yıl çok iyi gitti. Son 1-2 yıldır 1,5 dereceye geri çıktım.
Ama yine olsa yine yaptırırdım. Hayat kalitesini çok arttırıyor
Narkoz ile mi yaptırdınız ? Yoksa 5 dakikada hemen biten işlemden mi ?

2016 da İstanbul Avrupa Göz de 3000 liraya yaptırdım . Görüyorum şuan her şeyi :KK45:

Göz , gözlük takmaya başlayınca onsuz bir daha görememeye başlıyor . Bir sene sürekli takıp sonra çıkarınca görememeye başlamıştım . İyi ki de yaptırdım diyorum şuan .

Astigmatinizi da sifirlayacak uzak orta yakın sorunlarınızda ortadan kaldıracak akıllı lensler var .ameliyatla goz içine yerleştirilen gozici lensler maliyeti yüksek (şu an bir göz lens bedeli 10.000 TL civarında ) soyle yapabilirsiniz bulunduğunuz ildeki üniversite hastanesine gidip ölçümlerinizi yaptırırsiniz bu ölçümlere uygun lensi dışarıdan alıp ücretsiz üniversite hastanesinde ameliyatla taktirirsuniz. ölene dek kesin çözüm cizdirme gibi tekrarlama ihtimali yok .yaşınız genç ihmal etmeyin göz önemli

Burada akıllı lens yani trifocal lens taktıran bir kadın, ameliyat sonrası çok detaylı anlatmış yaşadıklarını. Hem olumlu hem olumsuz herşeyi anlatıyor

Back