kızlar bende miyopum 2 50 göz numaram gözlük kullanmak istemediğim için lense başladım 3 yıldır ama ondan da bıktım artık gözlerimi çizdirmek istiyorum yaşım 21 ailem istemiyor sağlıksız diyor bana yardımcı olun çizdirenler ya da bir bilgisi olanlar?
kızlar bende miyopum 2 50 göz numaram gözlük kullanmak istemediğim için lense başladım 3 yıldır ama ondan da bıktım artık gözlerimi çizdirmek istiyorum yaşım 21 ailem istemiyor sağlıksız diyor bana yardımcı olun çizdirenler ya da bir bilgisi olanlar?
Cnm şöyle söylimmm.Bende de 3,25 ve 3,50 miyop ayrıca da 1,25 astigmat var.Gözlükten bende sıkılmıştım lens için dr.a.gittim ve laser ameliyatı sordumm..Bana dediği şöyle "Ameliyatla gözün sıfırlanmayacak.Ayrıca miyop olduğu için ameliyattan sonra ilerlemeye devam edecek ve sen yıllar sonra tekrar gözlük yada lens kullanmaya mecbur kalacaksınn...Ha 1,5 derece gözlük takmışın ha 3,5 derece sonuç aynı dedi..ayrıca kendi aileme de izin vermiyorum yaptırmalarına diye söyledi.Açıkçası mantıklı geldi bana...O yüzden vazgeçtimm.Bana önerisi lens ve gözlüğü dönüşümlü kullanmak birine sabitlenmemek...