• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi kremi tavsiyeleriniz lütfen...

ben 30 yaşındayım ve innova nın göz altı kremini kullandım 1 sene ve çok memnun kaldım,hiç kırışıklığım yok diebilirm :)fiyatı da uygundu sanırım...

mrb yaşım 22 ben sadce göz makyajı için altına baz gibi oldun diye krem kullanıyorum aslında neutrigina aldım çok memnundum morluklarada iyi geldi yagıszda yapısı yag bezesi yapmadı ama içinde paraben var o nedenle deişcem parabensiz 2oli yaşlarda kullanılcak krem hanigisi bilgisi olan varmı antiagind falan istemiyorum kesinlikle.Mac'ten Fast response eye cream varmış bunu kullanan varmı 20li yaşlara uygunmu yag bezesi yapıyormu ve en önemlisi paraben içeriyomu .birisi yardımcı olursa sevinirim

ben argan yağı kremi sürüyorum cildime sürerken göz altlarımada sürüyorum,birde eczaneden gözaltı yağı getirdi arkadaşım ikisini bir kullanıyorum çok faydasını gördüm morluklarım azaldı.

neymiş o yağ canım benim de göz altlarımda çok morluklar var yağ bezesiyapmasın

kızlar her ürün herkeste aynı etkiyi yapmayabilir birine iyi gelen diğerine fayda etmeyebilir bence herkes öncelikle cilt tipini bilmeli ve bi cildiye doktorunun önerdiği şeyleri kullanmalı oda fayda etmiyosa o zaman burdan fikir alışverişinde bulunmak araştırmak daha doğru olur yani hemen birine bi ürün iyi geldi bende kullanayım diye düşünmek doğru olmaz diye düşünüyorum sonra belki daha kötü olur cildiniz:40::40::40:

Estee Lauder Advanced Night Repair yuz ve goz urunu ( estee hayvanlar uzerinde deney yapmayan tek firmadir) superdir, ayrica dermalogica ve dr.Murad'in goz cevresi kremleri oldukca basarilidir. 3 markaninda yaslariniza uygun urunlerini tercih edebilirsiniz.

Declare markasını daha önce duydunuzmu arkadaşlar bilmioyurm ama ürünleeri gayet etkili ve ucuz göz çevresi kremim Eye Contour Firming Cream almanızı öneririm

kızlar aranızda body shop duo (ikili) cvitaminli göz kremini kullanan varmı araştırdım kirpikleride uzayanlar olmuş bu kremle bir tarafı fırçalı diger tarafıda bilyeli kullanan varsa yorumlasın lütfen merak ediyorum yaşımda genç henüz hangi yaşlara uygun

oriflame kremi kullandım bilmiyorum paraben içeriyor mu bilen biri söylerse mutlu olurum ama bu marka bana biraz daha doğal geliyor. ben nemlendirme için aldım memnun kaldım

arkadaslar tamamen doğal ürün bulmak pek mümkün degil, ben birara doğal olsun diye yaglar vitaminler surdum göz altlarıma hep yag bezecikleri olustu.. kaldıki herkes fondoten kapatıcı az cok kullanıyor bunların hepsi kimyasal..
acıkcası ben cok arastırdım göz kremi almak için,ilk kez baslayacaktım.. cidden cok urun var ama ben genclik proteinlerini aktive ettiği söylenen lancome nin bir ürünüyle basladım şimdilik, nemlendirmek en önemlisi çünkü.. sizlerde kuru bırakmaında göz altlarınızı ne kullanırsanız kullanın bence.

kızlar bir türlü karar veremedim tavsiyelerinize çoook ihtiyacım var nolur :18:
2gün sonra gözaltı kremi alıcam ama basit birşeyo olsun istemiyorum istediğim özellikler şunlar
nemlendirme,yağsız olması, gözaltı morluklarına(yorgunluktan dolayı olan), gözaltı mimik kırışıklıklarını yok edip aydınlık bir görünüm vermesi, sıkılaştırıcı olması. gözaltımdaki minik yağ butoncuklarına yenilerini kesinlikle eklememesi.
kullandığınız bunların hepsine çok iyi gelen bir göz kremi var mıydı?

Benimde göz çevremde problem var. Kaz ayakları için bir çözümünüz var mı?

Ben uzun zamandır düzenli olarak kullanmaya başladım göz altı kremini ve morluklarıma şişliklerime çok iyi geldi sinozun kremini kullanıyorum haftasonuda 24k gold maskesini kullanıyorum yeni çıktı oda çok iyi bir nem veriyor tavsiye ederim kesinlikle

Back