• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi kremi tavsiyeleriniz lütfen...

kızlar ben dermo kilin göz çevresi kremini aldım içine bir adet e vitemini 5 damlada kaysı çekirdeği uagı damlattım sonuç mükemmel kaz ayağı kırışıklıkları azalmaya başladı
not:yaklaşık 1 aydır günde 2 kere cildim kremi emene kadar masaj yaparak yediriyorum

kızlarr bende oley kullanıyorum kaç yıldır ve çok memnunum.

bende morluklar ve nemlendirmek için kullanıyorum.

Son düzenleme:
Estee nin goz cevresi kremini kullaniyorum 1 nisandan beri ayni sekilde yuz kremini de, ikisinden de memnunum, ve bundan bir iki kez deneyip deneyip biraktigim kremler disinda birsey kullanmadim. İlk kez bu urunlerle basladim ve iyiler. Hi yasim ise 32, cildim karma dogumdan sonra iyice goz alti morluklarim vs alip basini gitmisti. Uzuuunca bir sure ayni urunleri kullanirim diye dusunuyorum. Ama nacizane onerim 30 yasindan once hicbirsey kullanmayin cildinize, bu urunler bagimlilik yapiyor kullanip kullanip biraktiginizda, hem sarkma hem kirisiklik sayisinda artma. Ve guzel kaliteli urunler kullanmak isterseniz de oldukca maliyetli. Ki gozlerimde kendimi bildim bileli morluk vardir.

neutrigina aldım ben dün gece sürdüm sabah cidden morlukların rengi açılmıştı ama benim sorunum yag bezesi ona faydası yokmuş. makyaj altınada sürelebiliyor 17 lira falandı fiyatıda

MORLUKLAR VE CİZGİLER İÇİN OLAN KREM(TÜM CİLT VE YAS GURUBU İÇİN).... :31:DİĞERİDE MİMİKLERLE OLUŞAN ÇİZGİLERİ İÇİN(+30 tüm cilt tiplerine uygun) Eki Görüntüle 229456 $18435_2.png canım yasını bi belirtseydin ona göre yardımcı olabliridim:3::3:

neutrogena+radiance+boost+g%C3%B6z+kremi.jpg

ayrıca bir bayan gözaltı morluğunada iyi geldiğini söylemiş. herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama yağsız çok iyi nemlendiriyormuş

mrb ben neutrogenayı kullandım gözaltımda yağ butoncukları olusturdu ve sürdükten sonra gözaltlarımda yanma oluyodu ve kasınıyodu.1 kutuyu öle kullandm bidaha da almadım o kremden. bu markanın yüz temizleme jelini el kremini vücut kremini kullanıyorum tavsiye ederim ama göz kremini asla tavsiye etmiyorum. cildim hassas bir ciltte değil yani onuda söleyim.

ben argan yağı kremi sürüyorum cildime sürerken göz altlarımada sürüyorum,birde eczaneden gözaltı yağı getirdi arkadaşım ikisini bir kullanıyorum çok faydasını gördüm morluklarım azaldı.

Ben de 28 yaşındayım. Göz altı torbalarım ve ince kırşıklıarım başladı. Şimdiye kadar göz altı kremi kullanıyordum ama yine de önüne geçemedim demek ki:26: Clinique kullandım su bazlısını ama hiç memnun kalmadım. Nivea, sebamed gibi ürünler bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası. Bitkisel ürünler kullanmayı tercih ederim. Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

kızlarrrrr ben bugün cildiye doktorumun önerdiği kırışıklık kremini aldım ben 25 yaşındayım önerdiği krem defence eye diye bi krem başlıcam bugün inş. etkisi olur aranızda kullanan varmı:18:

eczanede calısan bır yakının uxe nın cok kalıtelı ve ıyı oldugunu soyledı ondan almayı dusunuyorum kullanan varsa yorum yapabılırmııı...goz kenarı ve alın bolgesı kırısıklıklarına ıyı gelecegını soyledı...

göz çevresi için bir çok soruna çözüm bulan tek marka bence shiseido, xxxxxxxx bu sayfayı kontrol et bak bir sürü tavsiye var ve ürünlerini gösteriyorlar, sorulara da hemen cevap veriyorlar. buradan bulabilirsin arkadaşım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz çevresi kremi ararken clarins ve Biotherm arasında kararsız kaldım. Bir uzmana danışayım dedim. Sevil kozmetikten bir bayanla telefon görüşmesi yaptım beni shiseido almaya ikna etti. Göz kremi 200 Tl olduğu için biraz tereddüt ettim ama güvence verdi. Cilt bakım ürünlerimi de shiseidodan aldım. cilt bakımının daha kullanmadım ama göz kreminin kullanmaya başladım hemen. Gerçektende şimdiye kadar kullandıklarım arasında en iyisi. gözçevremin neme doyduğunu hissediyorum. İnş Çabuk bitmez:52:

Back