• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz çevresi kremi tavsiyeleriniz lütfen...

denizimderyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
58
1
36
Adana
kızlar bir türlü karar veremedim tavsiyelerinize çoook ihtiyacım var nolur :18:
2gün sonra gözaltı kremi alıcam ama basit birşeyo olsun istemiyorum istediğim özellikler şunlar
nemlendirme,yağsız olması, gözaltı morluklarına(yorgunluktan dolayı olan), gözaltı mimik kırışıklıklarını yok edip aydınlık bir görünüm vermesi, sıkılaştırıcı olması. gözaltımdaki minik yağ butoncuklarına yenilerini kesinlikle eklememesi.
kullandığınız bunların hepsine çok iyi gelen bir göz kremi var mıydı?

ben de seninle aynı durumdayım o yüzden birşey yazamıyorum kullanan arkadaslar yardım lütfen, ben 23 yasındyım ama genetik sanırım şimdiden ince ince de olsa kırısıklık var yasımdan daha olgun görünüyorum, kullansam bir türlü kullanmasam bir türlü , görüşlerinizi bekliyorum arkadaslar

bugün bir konuda okudum sanırım ordaki bayanın önerisine uyucam
yaşı genç olanlar için gereksinim duymadıkça sadece nemlendirme özelliği olan göz çevresi kremi kullanın demiş 30 35 yaş öncesi kişiler için.
ama yaşı çok daha genç olup göz çevresinde kırışıklıklar varsa mimik kırışıklıkları vs... ozamanda göz çevreniz düzelene kadar düzenli 2 ay kadar sebamed Q10 göz çevresi kremi kullanın sonrada sadece nemlendirici kullanarak devam edin demiş. nemlendirme bakımındanda neutrogena yı şiddetle tavsiye ediyorlar. fiyatlarıda uygun ben aynen böyle yapmayı düşünüyorum
ama farklı önerileri olanlar varsa onlarıda dinlemek istiyorum...

bugün bir konuda okudum sanırım ordaki bayanın önerisine uyucam
yaşı genç olanlar için gereksinim duymadıkça sadece nemlendirme özelliği olan göz çevresi kremi kullanın demiş 30 35 yaş öncesi kişiler için.
ama yaşı çok daha genç olup göz çevresinde kırışıklıklar varsa mimik kırışıklıkları vs... ozamanda göz çevreniz düzelene kadar düzenli 2 ay kadar sebamed Q10 göz çevresi kremi kullanın sonrada sadece nemlendirici kullanarak devam edin demiş. nemlendirme bakımındanda neutrogena yı şiddetle tavsiye ediyorlar. fiyatlarıda uygun ben aynen böyle yapmayı düşünüyorum
ama farklı önerileri olanlar varsa onlarıda dinlemek istiyorum...

bende şimdiye kadar hiç kullanmadım göz kremi 27 yaşımdayım sebamed Q10 udenemek istiyordum. ama karar veremedim henüz. bu tavsiyedeki neutrogena nemlendirici dediğin göz kremi mi yani.

evet neutregena'nın göz çevresi kremi. gerçekten cok iyi nemlendirdiği söyleniyor. ama koyu halkalara kırışklara iyi gelmiyormuş. ilk kez başlıcak fazla problemi olmayan kişiler için ideal :85:

neutrogena+radiance+boost+g%C3%B6z+kremi.jpg

ayrıca bir bayan gözaltı morluğunada iyi geldiğini söylemiş. herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama yağsız çok iyi nemlendiriyormuş

neutregena'nın da hiçbir ürününü denemedim cildim hassas olduğu için hep sebamed ürünleri kullandım. şimdi kararsız kaldım sebamed mi neutregena mı denesem.:97:

bende bir aydır neutregena nın göz kremini kullanıyorum.bi aydınlık oldu sanki ama zaten çokda mor değildi.kırışıklıklarıma pekde bi etkisi olmadı.yaşım 31 olcak yakında.daha önce hiç göz kremi kullanmamıştım.eczanede sadece bu vardı bilindik bi marka diye aldım.vede ucuz 18.5a almıştım.

Selamlar,

Yaklaşık 6 aydır Dermalogica'nın total eye care with spf 15'ini kullanıyorum. Çok memnunum. Göz çevremde kırışık yok, sadece biraz morluk vardı o da tamamen kaybolmak üzere, tavsiye ederim..

30-35 yaş altına anti aging gözçevresi,özellikle q10 içerikli, kremler önerilmiyor, çok erken. Aynı sorun bende de vardı, 23 yaş-kuru hassas cilt-morumsu göz çevrem için araştırdım artık bir göz çevresi kremine başlamak gerek diye. birkaç blog sitesinde bu yaş grubundakiler body shop'un e vitaminli göz çevresi kremini önermişler. bugün body shoptan denemek amaçlı aldım, deneyip sonucunu yazmak isterdim ama cilt bakım ürünlerinin sonuçları uzun sürenin sonunda belli oluyor.
ilgilenenler için body shop'ta e vitaminli göz çevresi kreminin fiyatı 29.90, ancak şu an %25 indirim var anneler günü nedeniyle..

bu arada, ben sebamedi severim nemlendiricisini kullanıyorum ama sebamedin göz çevresi kremi Q10 içeriyor, anti aging ve 35 yaş üstü. aslında fiyatı çok uygun ama ileri ki yaşlar için daha uygun.

Son düzenleme:
genetik gözaltı morluklarım vardı ve fazlasıyla umutlu oldugum bir kremle karsılastım. henüz 3 kere kullanmama ragmen ufak da olsa degişiklik hissediyorum.. bir kac hafta içinde daha net sonuclar alabilirim diye düşünüyorum.. kremin adi alyria. şimdilik kesinlikle umut vaadediyor.

göz çevresindeki kırışıklıklarla mücadele etmek istiyorsanız.. göz çevresi KASlarını kuvvetlendirmeniz gerekir... e düşünün kol kasımız zayıf olunca tişört giyince nasıl sarkıyorsa yüz de öyle... gece yatmadan önce güzelce masajınızını veya yüz yoga sı yapın.. biraz buz la devam edin... ille krem kullanacağım diyorsanız bepanthen sürün... diğer kremlerin içinde çok fazla kimyasal vara... tuzaklara düşmeyin.... ne kadar az kozmetik sürerseniz cildinize o kadar sağlıklı olur.. kaslarınızı kuvvetlendirin şekerler...... sevgiler..... ben böyle yapıyorum... memnumum....

göz altı morlugu ıcın ben at kestanesi kullanıyorum bna faydası oldu kırsıklık ıcın krem kullanmak saglılk degıl cunku kremler dha cok cızgılerı belırgınlestırır ancak zeytınyagı kullanıyorum bn dogal nemlendırıcı ancak ter,krar diyorum göz altı morlugu damar hastalıgıdr erken tedavi önemlidr doktora gidilmeli

NIVEA nın aqua sensation göz çevresi kremini kullanıyorum sürerken hafif bir beyazlık bırakıyor gözümün altında güzel bir nemlendirici tavsiye ederim, göz altı morluklarını önleyici bir ürün bende fazla bir morluk yoktu ama yine de fark etti biraz diyebilirim:)

Back