Göz çapım 8.9

sponge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
1
0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım açıkçası daha başka konular hakkında forumu takip etmekteydim üye olmak bugüneymiş

şmdi ben numaralı şeffaf lens kullanıyorum fakat renkli lens kullanmak istiyorum bc: 8.9 (göz çapım) ve 8.9 çaplı aylık renkli lens yok yıllık kullanmaya karar verdim fakat sadece bir marka bulabildim o da ciba vision illusions
bu marka hakkında yazdıklarınızı biraz okuyunca tavsiye etmediğinizi de anladım sizin başka tavsiye edebileceğiniz marka var mı ya da ne bileyim bu markayı tavsiye edeniniz var mı :1rolleyes:

Göz çapımı bilmeden lens alamıyor muyum?Bunu nerde ölçtürcem doktor mu ölçüyor yoksa optikçide mi bakılıyor?

canım hayır alabilirsin bende numaralı lens kullnıyorum göz çapımı bile bilmiyorum yani daha enkli lens almadım ama haftaya almayı düşünüyorum freshlook un gri engini hatta?

Öyle mi çok sağol canım ya.Ben de numaralı şeffaf lens alcam ama daha karar veremedim hangi marka alacağımı.

hoşgeldin:)) zamanla öğrenirsin
canım hukuk bölümü var aşağıda oraya yazarsan daha iyi bilgi alırsın

Öyle mi çok sağol canım ya.Ben de numaralı şeffaf lens alcam ama daha karar veremedim hangi marka alacağımı.

canım ben şeffaf olarak acuvue advance kullanıyorum renklisi olmadığı için renkli olarak frehlook almayı düşünüyorum

X