Göz ameliyatı

-Lidya-

Vaktinden evvel çiçek açmaz.
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.320
1.268
63
Selam arkadaşlar
Göz çizdirenler oldumu başarılı operasyon geçirenler
Yada tanıdıklarınız
Lütfen paylaşırmısınız
Ne gözlük nede lens

Tamamen kurtulmak istiyorum.

Hastane doktor tavsiyeleriniz varmı ?

Yardımcı olursanız sevinirim .
Teşekkürler

Ben oldum çok ta memnunum. 1 seneyi geçti. Bir sıkıntı falanda yok ki sürekli bilgisayar başında olan biriyim.. Dikkat ettikten sonra bişi olmuyo. Benim numaram 4.5 5 idi. Astiğmatta vardı.. İyi bi doktor bulursanız olun derim..

Çok güzel hangi hastaneye oldun
Riskli diyorlar insan korkuyor

Benimki iki buçuk olabilirmiyimki

2 yıl önce lasik göz ameliyatı oldum. Mucize ameliyat diyorum ben ona. 2 dakika önce görmeyen gözlerin, 2 dakika sonra canavar gibi oluyor. Doktor veya hastane tavsiyem yok, çünkü yurt dışındayım. Ama bu operasyonu yaptırdığım için çok memnunum, bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Negüzel yaa
Dereceniz neydi ?

Süpeeer çok teşekkürler :)

Eşim başka yöntemle ameliyat olmuş. Normal lazerle göz yapısı uygun çıkmadığı için. Gözü kuruluğu olmuş. Halen damla kullanyor. Onun dışında iyi görüyor.

Bende yaptirmak istiyorum bu ameliyati.. artik kurtulmak istiyorum bu durumdan..

Takipteyim bende kız kardeşim için kardeşim 18 yaşında yalı uygun nu acaba bi de göz çizdirme ameliyatlarının fıyatı Nasıl arkadaşlar kardeşim merak ediyor da o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…