• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz ameliyatı

Ben 20 yaşında oldum ve şu an 8 sene geçti üstünden, yine bozuldu gözüm miyop başladı. Benim doktor paracı çıktığı için beni uyarmadı. Gözün ilerlemesi durunca ameliyat olmak lazımmış. Şimdi bi ameliyat daha istemediğimden arada gözlük kullanıyorum mecburen.

ben oldum 3 yil oldu kardeismin esi 5 yil önce oldu kardesim gecen yil oldu hepimiz cok memnunuz... operasyondan sonra bi arkadasinda dedigi gibi hayat full hd.. korkulacak bi durum yok güvenilir bi merkezde gönül rahatligiyla yaptirabilirsiniz

bide bu operasyonda tek risk var oda göz numaraniz geri gelebilir baska riski yok eger kornea inceliginiz uygfunsa olabilirsiniz

Benim numaram 4,5 du ankara gatada yaptırdım bulunduğum şehirde çok fazla göz hastanesi vardı ama özelde olmamı söyledi drum bi hafta lensli durdu korneam inceymiş 3 yıl oldu çok rahatım gatada tek bi profosör var biraz yaşlı o yaptı herzaman Allah razı olsun diyorum müthiş rahatlık

bende çok istiyorum lens kullanmaktan bıktım batma ve çapak yapıyor deli olucam :110:

Boyle olumlu seyleri okuyunca ben de olmak istiyorum ama en son gittigim goz doktoruna sordum bana verdigi cevap " Dunya saglik orgutunun onay verdigi bir operasyon ama kucuk bir ihtimal de olsa bazi gozler tedaviyi yara olarak algilayip uzerini kapatiyo ve gormede sıkıntı oluyor. Benim de gozum bozuk lens kullaniyorum. Cogu goz doktoru gozluk kullaniyor " peki bu operasyonu olan arkadaslar size boyle bir ihtimalden bahsettiler mi???????

Benim annem Gata'da gözlerini çizdirdi. 6 sene oldu .Şu an 1 numaraya çıktı gözleri gözlük kullanıyor birşey izlerken.Yeniden yükselme şansı oluyor malesef ama 6 senede 1 numara iyidir yinede

Kızlar başka yaptıran var mı olumlu -olumsuz of ya ne kadar zor karar vermek

Back