• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altındaki damarlarım çok belirgin

nehir_simge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
164
2
318
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim sorunum göz altlarımla ilgili.göz altımda bulunan damarlarım çok belirgin ve kapatıcıyla bile kapanmıyor,ve ayrıca göz altım torbalı duruyor.rengide çok mor değil ama mora yakın. En kesin tedavi yöntemi nedir?Önerilerinizi bekliyorum ve uzman bi doktor önerirseniz sevinirim çünkü bu konuyla ilgili internete yazmadığım şey kalmadı kesin birşeyler bulamadım. Özgüven eksikliğim var henüz yaşım 19 yıllardır bu sorunum var. Lütfen yardım edin :(

Şekerim ankaradaysan Dr. Nihat Özkan ı tavsiye ederim. Google yaparsan muayenehanesi , adres +iletişim bilgileri ve cv si çıkıyor. Ona sormanda fayda var derim.

göz altındaki damar görüntüsüne kesinlikle C vitamini içeren ürünler kullanmanız gerekiyor.Bende de çok fazla olmasa aynı sorun vardı.Kendi tecrübeme göre söylüyorum.Ben tam 3 ay çok düzenli olarak AMWAY'in bir ürünü olan ( vitamin c and wild yam )adlı ürününü kullandım.Ürün küçücük bir şişe ve 1 ay kullanılıyor.Kullanma süresi bir ay daha fazla kullanamıyorsun.Yani bir ayda bitirmek zorundasın.Zaten tam bir ayda da bitiyor.Buzdolabında muhafaza etmen gerekiyor.Hergün düzenli kullanmalısın.Ben 3 defa aldım ve aralıksız 3 ay kullandım.Çünkü etkisi için 3 ay kullanmak gerekiyormuş.İlk zamanlar etki etmediğini sandım.Ama gerçekten 3 ay kullanım sonunda gözaltındaki damar görüntüsüne oldukça etkili olduğunu gördüm.Etkisini kullanım süresi bittikten sonra görüyorsun.Yalnız C vitamini içerdiği için göz altlarını kurutuyor.Bu kırışma yapabilir.Onun için sadece damar görüntüsünün üstüne sür bence.Gözün altının her yerine sürme.Ya da göz altına bu ürünü kullanmadığın zamanlarda nemlendirici kullan.Ben malesef göz çevresine sürdüğüm için kuruttu ve hatta göz altımda kabuklanma,kırışma olmuştu.Ama dediğim gibi sadece damar görünen bölgeye yavaşça ve nazikçe sürmek gerekir.Ürün içinde bir de yabani patates özü varmış.Bu arada fiyatıda pahalı.4-5 sene önce 210 lira vermiştim 3 kutuya.Tanesi 70 liraydı.Şimdi bilmiyorum.Ben tecrübemi aktardım.Kullanıp kullanmamak size kalmış artık.

Back
X