Göz altındaki damarlara lazer tedavisi

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
40
Slm arkadaşlar ben bugün cildim ve göz altı şişliklerim için dermotoloğa gittim gözümün çevresinde çok belirgin damarlar mavi mavi belli oluyor aslında çok problem etmezdim bu damarları ama doktor bu damarları lazerle yok edebileceğini söyledi.Hatta bir hastası bu uygulamayaı yapyıktan sonra göz altı şişliklerininde gittiğini söylemiş.Göz altı şişliklerim için çok emin konuşmasa da bu şişliklerin sebebini bu damarlar olabileceğini söylüyor ve lazer uygulamasını tavsiye ediyor. Sizce kesin sonuç alırmıyım yada lazer tedavisinin yan etkilerini görürmüyüm..

Benim de göz altındaki damarlor şu son zamanlarda belirginleşmeye başladı acaba ben de mi gitsem bi doktora. Gerçekten işe yarıyor mu acaba bu lazer yöntemi benim de hiç bir fikrim yok ama yine de göz sonuçta bu tür şeylerden zararlı çıkan çok insan duyuyoruz. Ama inş. işe yarıyordur çünkü benim gözaltı morluklarım da var yaşımın genç olmasına ramen, bu damarlar da belirginleşince daha koyu görünüyor şimdi...

Açıkçası dünden beri çok kafamı karıştırdılar yok özel hastaneler para amaçlı hemen yapın derler falan diye .başka doktorlara git diyorlar hatta devlet hastanesi doktoruna gidip danışmakta fayda var galiba..Of bilmiyorum çok kafam karıştı dediğin gibi göz bu kör bile olabilirsin .....

Evet devlet hastanesine gitmek iyi bir fikir olabilir, ama iyi bir doktora sormak lazım. Çok araştır yine de sonuçta damarları yok edip güzelleşcem die gözünden olmak hiç mantık işi değil. Bir de deneyimi olan insanlar falan varsa bildiğin onlardan da deneyimlerini öğrenmekte fayda var.Gerçi kimse buraya bişe yazmamış ama yine de netten araştırmaya çalış bence...

kızlar bende de aynı problem var peki araştırmalarınızdan birşey çıktımı yada yaptırdınız mı ?

ewt yaa kızlar bir sonuca waran burda paylaşsın benimde bu yıl gözzlerimin altında damarlar oluştu we morarma oluyor....

Arkadaşlar ben bu sabah göz altımdaki damarlar için dermatoloğa gittim..Mavi mavi çok belirgin kılcal damarlardı.Yıllardır kat kat kapatıcılar sürmekten bıkmıştım.doktor lazer tedavisi uyguladığını söyledi ben biraz tedirgindim göz olduğu için zarar verir mi diye.doktorum ben böyle bi risk olsa göze alıp bu işlemi uygulamam dedi sonuç olarak bugün lazer tedavisi oldum şuan çok güzel duruyor damarlar yok oldu resmen:) sadece hafif şişliklerim var..o da yarın geçermiş.şimdilik çok memnunum kontrolden snra da böyle olursa tekrar yazarım..

teşekkür ederim..avrupa şafak hastanesi uzm. dr emine özge ayabakan adı. bende bi tanıdığımız aracılığıyla gittim bugün ikinci gün göz makyajı yapma 2 hafta dedi bugün makyajsız çıktım dışarı ve çok mutluyum:) şişlikler de indi bu arada günlük hayatımı etkilemedi.

teşekkür ederim..uzm. dr emine özge ayabakan.bugün ikinci gün şişlikler indi 2 hafta makyaj yapma dedi doktor makyajsız dışarı çıkabildim çok mutluyum:)

sağlıklı günlerde kullanın.benim de sağ gözümün altında mavi bir damar var.bıktım ben de kapatıcı kullanmaktan.çok da korkuyorum yaptırmaya.tek seansda düzeldi öyle mi?yoksa başka seanslar da olucak mı?

benim iki gözümün altındada vardı soldaki daha geniş bi damardı bende korkumu anlattım doktora ama onlar göz damarları değil kılcal damarlar dedi.tek seansta hepsi gitti ama kontrole gelince tekrar bakarım ufak bişey kalır belki bir atış daha yaparım dedi.gerek kalmıycak sanırım inş böyle güzel kalır.

200 tl ödedim ben.Keşke daha önce gidip yaptırsaydım kapatıcılara verdiğim paralar yanında bu hiçbişey:)

hiç bu kadar uygun olacağını düşünmemiştim.bir an evvel gidip yaptırayım ben de sizin doktorunuza.teşekkürler.

X