Bir miktar kuşburnu kaynatılır,koyu bir losyon halini alınca süzülür.İçine iki parça temiz pamuk daldırılıp göz altındaki sarkan kesimlere yerleştirilir.Sırt üstü yatılarak bir süre beklenir.Bu uygulama şişkinliği azaltır,cildi sıkılaştırır.
Sizlere ayrıca GÖZ ALTINDAKİ ŞİŞKİNLİKLER İÇİN ne yapılır onu söyliim arkadaşlar:Soyulan patates rendelenir,suyu sıkılır.Bu suya temiz bir tülbent daldırılıp göz altına yerleştirilir. 15 dakika beklettikten sonra suyla yıkanır.Olumlu sonuç almak için bir süre hergün uygulanır.
GÖZ ALTINDAKİ MOR HALKALAR İÇİN DE:
Bir parça pamuk veya tülbentle bir sıcak bir soğuk ıhlamur kompresleri uygulanmalıdır.
Diğer bir öneri:
İkiye bölünen taze bir incir,halkaların üzerine yerleştirilip bir süre bekletilir.
Bir miktar kuşburnu kaynatılır,koyu bir losyon halini alınca süzülür.İçine iki parça temiz pamuk daldırılıp göz altındaki sarkan kesimlere yerleştirilir.Sırt üstü yatılarak bir süre beklenir.Bu uygulama şişkinliği azaltır,cildi sıkılaştırır.
arkadaşlar aynı dertten bende muzdaripim.3.5 ay evvel burun esteiği oldum.doğal olarak 1 süre gözlerim mor ve şiş bir halde dolaştım.morluklar şişlikler geçti.fakat ameliyat sonrası yüzüm özellikle gözaltlarım daha fazla şişiyo.buz koyuyorum biraz etkisi oluyo.ama ben daha etkili bi yöntem istiyorum.bu kuşburnunu deneyen varmı?ne kadar etkili bilmek istiyorum.yada başka bir önerisi olan varmı arkadaşlar?