Sivilceli Ciltler Göz altında sivilce? (Resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
Selam hanmlar, son iki gündür göz altımda şöyle birşey farkettim sıktım daha kötü oldu sanki kabardı gibi daha küçüktü.. hamileliğmn ilk zamanları şimdi illa ki sivilceler vs olacaktır zaten müsait de cildm onları yapmaya maalesef ama bu nedir acaba herkes sivilce diyor ama başka herhangi birşey değil sanırım dmi yağ bezesi vs gibi , ona benzetemedi kimse çünkü bir de size soraym dedm. Göz altında sivilce çıkarmı bide? 😞😣

Eklentiler

• 0821AA58-81A0-4019-BE40-E182919B1104.jpeg
    0821AA58-81A0-4019-BE40-E182919B1104.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 170
benzeri bende de var. çevremdekilerden de biliyorum yağ bezesi gibi birşey. oynama fazla. oynadığında büyüyebiliyor

benzeri bende de var. çevremdekilerden de biliyorum yağ bezesi gibi birşey. oynama fazla. oynadığında büyüyebiliyor
Pek yağ bezesine benzetemedm yalnız, burda fondoten olduğu için tenimle aynı renk çıkmış bide. Gösterdiğim kimse de benzetemedi. Öyle olsa daha beyazımsı olurdu sanki bu sivilce gibi birşey. Bende hiç yoktu bu arada olmadı yani

Son düzenleme:
Ne kullansam çabuk gider bu arada pudra limon vs?

Ya da sanmıyorum ama diyelm yağ bezemsi birşey rezene yağı işe yararmı?

Pek fikrim yok cnm ama için rahat edicekse bir uzmana göster derim. Cilde birseyler sürmek mantıklı gelmiyor. Allah korusun kötü sonuçlanadabilir

buna evde birsey yapılmaz sivilce gibi değil.
yağ bezesine benziyor doktora gitseniz iyi olur...

buna evde birsey yapılmaz sivilce gibi değil.
yağ bezesine benziyor doktora gitseniz iyi olur...
Yağ bezesini bizzat yaşamış ve iyi bilen birkaç kişiye de sordum dün, baktı benzetemedi. Sivilce diyor herkes. Cilt doktoruna başka birşey için yeni gittm bu arada; olsa söylerdi bunu sanırım ama o zman belirgin değldi. Fotoda büyük gibi çıkmış ama baya küçük duruyor zaten uçuk gibi. Yağ bezesi olsa beyazımsı ve kurtçuk gibi bi görüntü olmazmıydı? Benm bildiğm öyle oluyorlar

Yağ bezesini bizzat yaşamış ve iyi bilen birkaç kişiye de sordum dün, baktı benzetemedi. Sivilce diyor herkes. Cilt doktoruna başka birşey için yeni gittm bu arada; olsa söylerdi bunu sanırım ama o zman belirgin değldi. Fotoda büyük gibi çıkmış ama baya küçük duruyor zaten uçuk gibi. Yağ bezesi olsa beyazımsı ve kurtçuk gibi bi görüntü olmazmıydı? Benm bildiğm öyle oluyorlar
fotografta beyaz duruyor evet.

4-5 ay once buna benzer bisi cikmiati ben de
Ben de yag bezesi zannettim. Sıktım baya cikmayinca bu sivilce degil dedim. Surekli ayna karsisina gecip sıktim valla.
Ve 2 gun sonra amacima ulastim . Sivilceymis . Sizinkine cok benziyordu.

Ben de yag bezesi zannettim. Sıktım baya cikmayinca bu sivilce degil dedim. Surekli ayna karsisina gecip sıktim valla.
Anladım ben de öyle umuyorum , sivilce muhtemelen. Geçmezse anneme sıktırırım artık, babamda çıkınca da yapıyor o anlıyor ben yapamam bi de daha beter olur☺️

Sıkınca işe yaradı mı peki geçti mi tamamen?

Anladım ben de öyle umuyorum , sivilce muhtemelen. Geçmezse anneme sıktırırım artık, babamda çıkınca da yapıyor o anlıyor ben yapamam bi de daha beter olur☺
Baya geride ondan . Ama sıkılmasa bile 3 gune patlar diyorlar. Sanmiyorum tabii
El atmak lazim :) cok aciyor o asamada. Iz falan kalmadi 1 haftaya tamamen gecti

Nasıl geçirebilirim bunu limon sürüyorum ama işe yararmı?

Bilenler- anlayanlar- yaşayanlar, nasıl geçeceğine dair fikri olan yokmu ya? Başka yerde olsa sorun değl de göze flan çok makyaj yaparım hemen altında görünce rahatsız ediyor...

X