Göz Çevresi Bakımı goz altina kremin surulusu

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
39
arakdaslar bugun gozumun altina morluk rkemi aldim rocun yanliz bana akdin gozunun altina degil de goz alti kemigine sureceksin cunku goz altin cok ince hasas dedi ben ilk defaduydum bide kucuk nokta kadar alacaksin surmeyeceksin dokunus seklinde sureceksin dedi gercekten oylemi sizler nasil suruyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim

mercimek tanesi kadar orta parmağına alıyorsun
sonra göz altlarına pıt pıt dokunarak uyguluyosun...

selam cnm
ewet bu urunler kimyasal icerikli oldugundan gozun hemen altına surulmez..gozun hemen alt kısmı cok hassastır ve deforme olmaya cok yoneliktir...
goz altı kemiginin hizasından cevresine sureceksin..merc,imek tanesi buyuklugunde alıp hafifi dokunuslarla, hatta yayarken goz kemiginin yan kısmında 8 cizerek yayarsan bir nevi goz cevrene masajda yapmıs olursun..
eger morluklar bu kremleri suremedigin gozunun hemen alt kısmındaysa eger o bolge icin
dogallıgından amin oldugun bir urun kullanmalısın..

sagol canim iyki surmemisim akdin cok tavsiye etti insallah sonucunu alirim ama bidaha arkadasim sana danisirima rtik alo vera urunune sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…