Göz Çevresi Bakımı Göz altı torbaları için krem önerisi

Sizce hangisi

• Estee lauder

OY: 2 40,0%
  • Lancome

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
Arkadaşlar göz altı torba ve morluklarim artık rahatsız etmeye başladı bunun için krem öneriniz var mı?
Ben biraz araştırma yaptım ama biraz pahalı kremlere rastladım etkisinden emin olsam artık kiycam paraya

Oksizinc %40 krem denediniz mi?
Ben de bu forumda öğrenip not ettim ama henüz denemedik. Kızkardeşim çok dert ediyor da... Söyledim ona ama kozmetik kremlerin hepsini denemiş ve şu an o kadar umutsuz ki önerimi önemsemedi :KK45:

Oksizinc %40 krem denediniz mi?
Ben de bu forumda öğrenip not ettim ama henüz denemedik. Kızkardeşim çok dert ediyor da... Söyledim ona ama kozmetik kremlerin hepsini denemiş ve şu an o kadar umutsuz ki önerimi önemsemedi :KK45:
Yok canim ya benim de ilk deneyim olcak :KK43:

Herbaderm kremi bende çok duyup aldım içeriği doğal, ben kullanalı 5 gün oldu şuanlık yavaş yavaş etkisini gösteriyor gibi ama elbette bu kadar kısa sürede olağanüstü etki beklemek çok yanlış uzun vadede etkili olacağını düşünüyorum, çok hafif yanma yapıyor ilk sürdüğümde fakat bir yan etkisi olmadı, sadece göz altlarımda yağ bezeleri daha belirgin oldu, yenileri mi oluştu yoksa varolanlar mı görünmeye başladı bilemem

X