Göz Çevresi Bakımı göz altı şişlikleri yada torbalanma......

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
40
Arkadaşlar benim gözlerimle ilgili problemim çok fazla göz çevresindeki deri okadar inceki damarları sanki elle tutabilirsiniz...doğal olarak bu göz problemleri kaçınılmaz oluyor.
Öncelikle yoğun iş temposundan ve uykumu çok alamamaktan kaynaklanan gözlerimin altında torbalanmaya benzer şişlikler var ve bu bir kaç senedir var...Zaman zaman azalsada çoğunlukla beraberim bu şişliklerle..Önce doğal yoldan çözümlemeyi düşündüm salatalıklar, patates dilimleri yada rendesi..siyah çay, yeşil çay ve buz kopleksleri.Sonra fiyatı 100 tl den az olmayan göz altı kremleri ve serumlar...Sonuç.=Nafile....hem param gitti hemde psikolojim bozuldu...Açıkçası bana kesin öneri sunabilecek varmı..İster bitkisel olsun ister kozamatik herşeyi denemeye razıyım ...Fikirlerinizi bekliyorum...bilmiyorumkismile

:)bende çok denedim saydıklarının hepsini.Faydasını göremedim bende.ben bu şikayetlerimi Geçenlerde bir dr arkadaşıma anlattın. bir gün gelde böbreklerinde sorun varmı die bakalım dedi.Allah korusun tabi amaondanda kaynaklanıyormuş sanırım.Bide sende çok tuzlu Yiyormusun.Ben abartıyorum resmen.

evet duymuştum aslında haklı olabilir hatta kalp damar hastalıklarına da işaret olabilirmiş ama ne bileyim doktora gitip benim göz altı torbalarım var böbreklerime bakarmısınız demek te bi garibime gidiyor doğrusu..işte biz türkler ağrı sızı hissedene kadar varsada belirtileri ciddiye almayız...Tuz olayına gelince bi kaç sene öncesine kadar avucuma döküp yalardım onu kestim ama yine tuzlu yemeklerden kaçınamıyorum

haklısın canım walla.illaki iyice şişecek gözlerimiz sonrada çaresine bakacaz.ama gitmek lazım.çok kremlere çok para verdim.Markalı markasız hepsini denedim.Şimdi notürcina bu türkçesi engilizcesini yazamadım :):) onu kullanıyorum 3 aydır,çok bişey değişmedi ama en etkilisi bu geldi bana.Bide salatığı rendeliyorum buzkaplarına doldurup buz olunca hafta da 2 defa falan gözümün üstünde tutuyorum.bide böle dene.çok faydaları yok ama hafifletiyor.İnşl Geçer ya.Pskopat gibi görünüyorum :)::)

canım bendede doğum sonrası oluştu göz altı şişlik var vede kararma var hiç birşey denemedim şuana kadar sadece patates koydum dün akşam devam edeyim diyorum ama pek faydası olmayacak gibi sanki

en sonunda dermotoloğa gittim bugun hatta cilt estetiği bölümünede konu açtım cildimdede benim problemler var ama en çok göz şişliklerim için gitttim.benim göz çevremin derisi çok ama çok ince damarlar neredeyse elle tutulur yakınlıkta aslında bu damarları çok problem etmezdim ama doktor bana bu damarlardan kaynaklanabileceğini söyledi ve lazer tavsiye etti denesemmi bilmiyorum çok kafam karıştı...bir hastasınında aynı problemi varmış geçmiş ama kesin şişlikler geçerde demiyor sadece damarları yok edecek.yaptırsammı bilmiyorum.birde göz çevresi kremi tavsiye etti ismini hatırlamıyorum çünkü tahlillerden sonra tekrar konuşacağız ozaman ismini veririm olmadı bide onu deneriz...

canım ne yaptın sen neye karar verdin bendede gözaltında torbalanma kapaktada hafiften sarkma var kremin ismini yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…