Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarım ile ilgili yardım istiyorum

rubygirl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
68
1
16
Çanakkale
merhaba benim göz altı morluklarımla ilgili sorunlarım var doktora gittim genetik olabilir dedi inceledi göz altı morlukların yok dedi ama biraz başından atmak gibi çabası vardı diyebilirim :( neyse küçüklüğümde yktu bu tarz morluklarım sonrada oldu çok can sıkıcı bir durum pek çok ürüne acayip paralar harcadım çok sıkıldım doğrusu yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
hic o urunlere para harcama arkadasim cunku hepsi bos. gozalti morluklari bi olustu mu bidaha gecmiyor. bende de var kapatici kullanmadan hic cikmam sokaga insanlar aa noldu hastamisin diyolar cunku kullanmayinca. uyku duzenine dikkat edersen biraz hafifliyo sadece. ama bildigim kadariyla kesin cozumu lazer tedavisiymis fakat hic yaptiran biriyle konusamadigim icin cesaret edemedim ben.

uff yine moralim bozuldu :( artık kapatı kullanmaktan inan çok sıkıldım sanki bağımlı gibiyim sokaklarda çok kötü bir durum lazeri yaptıranı bende hiç duymadım çevremde keşke o konuda fikir edinebilsek. uyku zenimi sağlamaya çalışsamda olmuyor konumu cevapladığın için tşk ederim

Gozalti morluklari uykusuz kalmiyorsaniz, yorgunluk yoksa ve bir dahiliye sorununuz yoksa genelde genetik oluyor, bende devar vekapatici kullaniyorum. Ben de piyasadaki hemem hemen buyun gozalti kremlerini kullandim, sonuc veren yok. Bence fazla takmamak lazim, duydugum kdarai ile bunun ufak bir operasyon ile tedavisi yapilabiliyormus

kivi maskesi duymuştum tvden.. kiviyi püre yapıp göz altlarına.. :27::114:

2 sene önce gazetede okumuştum hiç unutmuyorum 2 patatesi ezip gözlerinize koyup 10 dakika bekleticekmişsiniz daha sonra ılık suyla yıkıycakmışsınız. Doğrusu patatesin haşlanmadan nasıl eziliceğini anlamadım o yüzden unutmadım hala :)

merhaba benim göz altı morluklarımla ilgili sorunlarım var doktora gittim genetik olabilir dedi inceledi göz altı morlukların yok dedi ama biraz başından atmak gibi çabası vardı diyebilirim :( neyse küçüklüğümde yktu bu tarz morluklarım sonrada oldu çok can sıkıcı bir durum pek çok ürüne acayip paralar harcadım çok sıkıldım doğrusu yardımlarınızı bekliyorum.

bendede aynı problem var tatlım uykusuzluk sigara alkol bunlarda çok etkiliyo yada üzüntü ve yorgunluk.. ben genelde gözlerimin altında buz gezdiyorum yada demlenmiş çaya pamuğu ıslatıp sürüyorum pek bi çaresi yok aslında :(

Gozalti morluklari uykusuz kalmiyorsaniz, yorgunluk yoksa ve bir dahiliye sorununuz yoksa genelde genetik oluyor, bende devar vekapatici kullaniyorum. Ben de piyasadaki hemem hemen buyun gozalti kremlerini kullandim, sonuc veren yok. Bence fazla takmamak lazim, duydugum kdarai ile bunun ufak bir operasyon ile tedavisi yapilabiliyormus

aslında öğrenci olunca ister istemez yorgunluk ve uykusuzluk oluyor göz altı kremleri cidden işe yaramıyorlar :(

kivi maskesi duymuştum tvden.. kiviyi püre yapıp göz altlarına.. :27::114:

çilekle denemiştim ama kiviyide denemekte yarar var tşkler :)

2 sene önce gazetede okumuştum hiç unutmuyorum 2 patatesi ezip gözlerinize koyup 10 dakika bekleticekmişsiniz daha sonra ılık suyla yıkıycakmışsınız. Doğrusu patatesin haşlanmadan nasıl eziliceğini anlamadım o yüzden unutmadım hala :)

cidden nasıl ezilecek acaba :S

bendede aynı problem var tatlım uykusuzluk sigara alkol bunlarda çok etkiliyo yada üzüntü ve yorgunluk.. ben genelde gözlerimin altında buz gezdiyorum yada demlenmiş çaya pamuğu ıslatıp sürüyorum pek bi çaresi yok aslında :(

doktora çıktım geçenlerde atlattım durumu ailemdede pek yok dedim, uyku düzenimi sorud tabi öğrenciyim zaten uyku düzenim olması imkansız dedim ayrıca bilgisayar başında uzun süre geçirmekte etkiliyormuş doktor öle söyledi sigarayı ilkkez duyuyorum

çiğ patates ancak rende yapılıp konabilir..ama benim bildiğim o gözlerin şiştiği durumlarda.. :26:

Bende yok ama bir yakınımda ciddi gözaltı siyahlığı var,biryerde üzüm çekirdeği yağının iyi geldiğini okumuştum,arayıp söyledim.ona da patates maskesini tavsiye etmişler,işe yaramadı bir de bunu deneyeyim dedi.alıp sürmüş,3,4gün sonra etkisini görmüş,çok memnun kaldığını söyledi,teşekkür etti,çok azaldı dedi,bir deneyin isterseniz,sonuçta doğal bişey,ayrıca o kremlerden ucuzdur.hatta bir arkadaş yamıştı buraya,burun ameliyatı olmuş,gözleri mosmormuş,üzüm çekirdeği yağı sürmüş morluğu hemen geçmiş.

Benimde morluklarım var çok can sıkıcı. Pudrasız dışarıya çıkamıyorum bu sefer sivilce yapıyor. Neyse, elmayı rendele elinle bi güzel suyunu çıkar yada direk meyve sıkacağı ile çıkar ve içine kuru türk kahvesi koy göz kararı. Sonra onları buz kalıplarına koy her gün göz altlarına sür. Soğuk olduğu için hem cildi güzelleştirir hem de morluklara iyi geliyor. Bir de bir şişeye yarısı soda yarısı gül suyu olacak şekilde karıştır ve pamuk yardımıyla mor olan yerlere sür. Şişeyi de dolapta sakla. Umarım faydasını görürsün :)

Göz altındaki deri insan vücudundaki en hassas yerdir. Benim bildiğim kadarıyla da öyle herşey kullanılmamalı. Belki ilk etapta çok çabuk iyi sonuç veriyor olabilir bazı şeyler ancak yine de gözaltındaki derinin yapısını ve kullanılan şeylerde bulunan etken maddelerin iyice incelenmesi ve araştırılması gerekir. örn herhangi bir meyve veya sebze veya bitki diyelim ki kullanılacak olan şey, o bitkinin de içinde yani oluşumunda asit içerikli besin değerleri varsa ve hassas gözaltı derisini aslında tahriş veya tahrip eder ileride daha fazla sorun yaşanırsa ne olur gibi iyice irdelemek lazım.

Gözaltı kremleri sonuç vermiyor diye bir kesin hüküm pek doğru olmaz diye düşünüyorum. Eğer içindeki etken maddeler her bakımdan iyi analiz edilmiş, gözaltı ve çevresine uyumlu olan ayrıca asla ve asla kimyasal içermeyen bir formülün çok iyi sonuç vereceğini asla gözardı etmemek lazım. Ben stabilize barbadensis li, torbalanma, morluklar ve şişkinlikler ile kazayağı yani hepsi için etkili bir formül kullanıyorum. Nemlendirme ve dinlendirme bakımından da çok memnunum.

kızlar , büyük pet şişe sular varya her biri 1,5 lt sanırım.Hergün 1 büyük pet ve 2.büyük pet şişe suyun yarısını bitirin.Farkı göreceksiniz 2-3 gün içinde .Durum daha ciddiyse sigarayı ,şekeri ,tuzu hamuru ,kızartmaları işlenmiş yiyecekleri yemeyi kesin kola,meyve suyu gibi asitli şekerli içecekleri bırakın .Bol sebze ,yoğurt salata, et ,yumurta ,fasulye ,mercimek ,ceviz ,fındık yani protein yerseniz acıkmaz ,ekmek börek pasta yeme ihtiyacı duymazsınız veee hergün 10 dakikayı diyaframdan nefes almaya ayırın 4 saniye içine çek 4 saniye içinde tut ve bir anda değil 4 saniyede bırak :Bunlar sadece gözaltı morluklarına değil birçok şeye iyi gelir .Walla çok ulvi bilgiler bunlar :)) :108:

Tabii gece 1lere 2 lere kadar oturmazsanız sistemi zorlamamış olursunuz ;)Zihninizden geçen düşüncelere de dikkat çoğunlukla endişe ,korku , kızgınlık , pişmanlık düşüncelerini döndürüp duruyorsanz zihninizde ,bu durum sadece gözlerin içine değil altına da yansıyacaktır.Bir de farkında olmadan yemeği ya da içmeyi sürdürdüğünüz içeceğin ,yiyeceğin içindeki bir maddeye alerjiniz yüzünden de morarma olabilir.

Son düzenleme:
ayni problemi bende yasıyordum yapman gerekenler sunlar
Tuz üretimini azalt hatta hiç yeme
Odani hergün 15-20 dk havalandır
-Sırt üstü yatmaya dikkat et bu buyuk bi etken
-Buz gezdir gözlerinin altinda
-Ve een onemlisi uykunu iyi al dengeli ve saglıklı beslen ve mutlaka bi krem almani öneririm mesela clarins markasinin güzel göz alti ürünleri var,birde çay poseti olayi var buzluga koyuyorsun sonra gozlerine veya pamugu caya batırıyorsun ama ben dıstan etkinin daha az oldugunu dusunuyorum olay yediklerinde ve yasama tarzında bitiyor, umarim işe yarar canim :)

Bende yok ama bir yakınımda ciddi gözaltı siyahlığı var,biryerde üzüm çekirdeği yağının iyi geldiğini okumuştum,arayıp söyledim.ona da patates maskesini tavsiye etmişler,işe yaramadı bir de bunu deneyeyim dedi.alıp sürmüş,3,4gün sonra etkisini görmüş,çok memnun kaldığını söyledi,teşekkür etti,çok azaldı dedi,bir deneyin isterseniz,sonuçta doğal bişey,ayrıca o kremlerden ucuzdur.hatta bir arkadaş yamıştı buraya,burun ameliyatı olmuş,gözleri mosmormuş,üzüm çekirdeği yağı sürmüş morluğu hemen geçmiş.

üzüm çekirdeği yağını bende bir deneyeyım..
aynı sorun bendede var televızyonda gormustum bı doktor sey demıstı kan dolasımından dolayı da olabılır yanı goz altına masaj uygulayınca kan dolasımı hızlanıyormus ve bıraz gecırıyormus tabı hemen degıl 1 2 hafta deneyın ben ılk yaptıgımda bıraz gecırmıstı ... masaj 5 6 dk surecek ;)

Back
X