göz altı morlukları için hangi ürünü önerirsiniz?

eğer yorgunluktan uykusuzluktan oluşan bi morluk değilse sadece kozmatik kapatıcılar. benimde var ama normal doğuştan gelen bişey bi ara çok kafaya takıp doktor doktor gezdim hepside tedavisi yok iyi markaların kapatıcılarını kullan dediler bende artık öyle yapıyorum. gerçi bu ara o sendromdan kurtuldum sadece pudra sürüp çıkabiliyorummm

arkadaşlar hiçbir ürün iyi gelmiyor mu ben de çok yok kurtaralım daha bişey olmadan

eğer morluklar dogustan genetikse tedavisi yok ancak yorgunluk uykusuzluk halınde daha belırgın oluyorsa ozaman onerebılecegım bır seyler vr mesela at kestanesi kremi bna iyi geldi,patates dilimleri yogurt suyuda çok iyi geliyor krem onun dışında tavsiye krem fazla kullanama çünkü krem göz kenarlarında kırışıklara neden oluyor bn zeytinyağı sürüyorum göz çevremi nemlendirmek için birde yeni öğrendim yosun yağı ancak denemedim ayrıca gül suyuna tavsiye ediyorum cildine şimdiilk bu kadr

aaaaaaaaaa göz altı morluk kremleri kırışıklık mı yaparmış daha yeni duydum

göz altı morluk için deil kullandımız bütün kremlr kırışıklık yapar cildin erken yaşta kırışır yaşlanır cildiniz kuruysa çok zeytinyağını pamuğa döküp cildinizi nemlendirebilirsiniz

Garnier'in kafeinli göz roll-onunu kapatıcıdan önce kullanırsan rahatlama hissedersin hem renklerini de açıyor. (kapatıcı gibi). Sonra da kapatıcını kullanırsın hiçbişi kalmaz :) Fakat tamamen geçirmek istiyorsan daha çok uyku ve daha çok su yardımcı olur :)

arkadaşlar gözaltı morlukları için parmakla yüzün belirli bölgelerine yapılan egzersizler var.
yabancı bi kadın çıkardığı kitapta anlatmıştı şuan aklımda değil.
yapılan bu egzersiz göz etrafında kan dolaşımını artırarak morlukları geçiriyormuş
google den bi aratın bakalım
bence çok mantıklı doğruluğuna inanaıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…