• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz altı morluğuna tedavi tavsiyeleriniz?

PembePeriii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
9
0
6
İstanbul
biraz genetik bir durum fakat sigara alkol uyku problemi ve aşırı stresten daha da çoğalan makyajsız dolasmayı nerdeyse imkansız hale getiren göz aldı morarıklığı için bildiğiniz bir tedavi varmı.? bildiğim kadarıyla PRP yada lazer diyorlar ama lazer deriyi kazıyormus sanırım emin olamadım kimler bilgi sahibi?? cevaplarınızı bekliyorum

aynı sıkıntıyı yasıyorum gözaltı cokuklugu ve morluğu oksıjen terapısı gıbı bısey yapmısıtm sınuzıt olan kısılerde ağırlıkta oluyormuş yeterlı derecede oksıjen alamamaktan ama seansları cok pahalıydı 5 seans gıttım fıss canım benımkı goz altı dolgusu ıkısenede cozum getırıyo dıye bılıyorum fıyatı pahalı yaptıramadım sımdılık beklemedeyim yoğurt sut ıyı gelıyo bıde buz sımdılık ıdare edıyorum

teşekkür ederim arkadasım aslında ne kadar kalıcı deselerde bu gibi durumlarda bi kalıcılık mümkün değil ama en azından maddi olarak çokta yüklü olmayan ve kısada olsa kesin sonuclar alıcağım bi tedavi istiorum.. Ozon tedavisi diye bir şey duydum seansı 200 tl imiş ve 4 aya kadar kesin rahatlık sağlıomus ama bilgim olmadığından emin olamıorum hiç biri için...

su ozon dedıklerı sey oksojen terapısı sanırım burun delıklerınden oksıjen verıyo ben denedım bos cıktı sor bakalım ben teknık ısımlerını bılmem benım denedımgıımde yaranını gormedım bı anlatışları var muhteşem dedımkı bu ıs tamamdr kurtulduk nerde mor gıttım mor geldım :):52::52::52::52:

Ayyy kıyamam boşa uğraş vermissin desene :) tam olarak bilgi sahibi olmasamda öle bişey olmadığını tahmin ediorum... Çünkü enjekte yada lazer şeklinde yapıorlar sanırım ozonu.. Telefonda konustum doktorla okadar sey anlattıki tam olarak anlamadım . Önce burdan araştırıp sonra gitmeye karar verdim ama pek konula ilgili arkadaslarımı yok anlasılan bi tek senle benim göz altımız mor

Ayyy kıyamam boşa uğraş vermissin desene :) tam olarak bilgi sahibi olmasamda öle bişey olmadığını tahmin ediorum... Çünkü enjekte yada lazer şeklinde yapıorlar sanırım ozonu.. Telefonda konustum doktorla okadar sey anlattıki tam olarak anlamadım . Önce burdan araştırıp sonra gitmeye karar verdim ama pek konula ilgili arkadaslarımı yok anlasılan bi tek senle benim göz altımız mor

morardık hayatım benım paralar havaya ucunca mosmor oldum hehhehehhe:33::33::33::33:

morardık hayatım benım paralar havaya ucunca mosmor oldum hehhehehhe:33::33::33::33:

Ahaha neyse böle gezicez artık anlaşılan yapıcak bişey yok... Bi formum daha var meme estetiğinde onada göz atarmısın? Belki tavsiyen olur yada tavsiye vericek arkadasım kimse dertlerime derman olmuo sevmediler beni sanırım:) ameliyat olucam biraz bilgi toplamam laZım ya:(

Back
X