• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı göz altı kremi

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.694
798
kızlar 23 yaşıma geldim ve artık sanıyorum ki göz altı kremi kullanmam gerek...

cildim karmadan hafif yağlıya dönük...göz altımda da mimik çizgileri hariç kırışık falan yok ama çizgiler derinleşti gibime geldi...

kısaca çok büyük bir sorunum yok....ne tavsiye edersiniz?

kızlar 23 yaşıma geldim ve artık sanıyorum ki göz altı kremi kullanmam gerek...

cildim karmadan hafif yağlıya dönük...göz altımda da mimik çizgileri hariç kırışık falan yok ama çizgiler derinleşti gibime geldi...

kısaca çok büyük bir sorunum yok....ne tavsiye edersiniz?

bence 25 yaşını geçmeden herhangi bir krem kullanma daha yaşın çok küçük

zaten kremden vazgeçtim ...şimdilik at kestanesi yağı kullanıyorum haftada 2 gün

sonra argan yağına geçmeyi düşünuyorum...tşk ederim bilgin için...

Kırışıklıkların Düşmanı. Atkestanesi cilt sağlığına yönelik kullanımıyla bilinmektedir. Kırışıklık giderici kremlerde yeralmaktadır. Atkestanesi bitkisiyle üretilen yağ ve kremler çeşitli cilt proplemlerinde kullanılmaktadır.

• Bu bitkinin damar büzücü etkisi vardır. Ciltte oluşan genişlemiş gözenekleri kapatır.

• Atkestanesi kozmetik alanda botox etkisi gösteren krem, vücut bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır.

• Bacaklarda görülen variste dolaşımı düzenleyici ve ağrıları azaltıcı etki gösterir.

• Basura yönelik de kullanılır. Damar esnekliğini arttıran bu bitkinin içinde aescin adlı kılcal damar kanamalarını durduran bir bitkisel enzim yeralmaktadır.

• Varis sorunlarında kompresyon çorapları kadar etkili olur.

• Almanya Sağlık Bakanlığının bitkisel preparatların hazırlanması ve ruhsatlandırılmasından sorumlu E Komisyonu bu bitkinin varislerde kullanılabileceğini belirtmiştir

Back
X