- Konu Sahibi tourmaline
-
mimsiar bendede ayni seyler var sana mesaj attim gitmiyor mesajim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmmm hemen bir internette araştırmasını yapiim bakim neymiş,malum göz altı hassas bakım istiyo feln,yıllara engel olamıyoruz bari bakım yapalım ^^ :)
Merhaba canım.üzüm çekirdeği yağıni kullanıyor musun hala? Ben bugünden itibaren kullanmaya başlıcam senin tavsiyenle.bahsi geçen çoğu göz kreminde, üretim aşamasında hayvanlar üzerinde deney yapıldığından ( draize eye irritancy test diye google'da aratın lütfen korkunç birşey( ), doğal yollara başvurdum.
üzüm çekirdeği yağından birer damla göz altıma sürüyorum. bir doktor önermişti. çok da memnunum. deneyin birşey kaybetmezsiniz...
bu arada DERMALOGICA artık deney yapmadığından, yakında bu markanın ürünlerini alacağım, bakalım, onu da yazarım.
bende kullanıyorum harikaaaMerhaba canım.üzüm çekirdeği yağıni kullanıyor musun hala? Ben bugünden itibaren kullanmaya başlıcam senin tavsiyenle.
Valla mı diyorsunbende kullanıyorum harikaaa
Yani sadece üzüm çekirdeği yağı sürüyorsin de mi canım?nemsiz bi şehirdeyim göz kırışıklarımı arttı burdan tarifi buldum ve denedim yumuşadı harika kesinlikle kullanın yatmadan önce cnm
Biraz daha ayrıntılı an l atır mısın can i m? Nerden, kaçaaldın? Sadece onu mu sürüyorsun?bu tarz urunlerın hıc faydası yok denmesıne ragmen aldım ben..denemekten bırsey cıkmaz dedım aldım ziaja marka gayet ıyı mavi kantaronlu )))
Çok teşekkürler canım benim.link çalışıyor.baktım.sanırım internet dışında bir yerden satış yok.en azından sitede bir mağaza ismi yok.sen nerden almıştın? Fiyatları da uygun.şaşırdım.bu arada ıcınde paraben yok dedıgım verdıklerı maskara ve kapatıcı onların markası note,,heryerde bulabılırsın..lınktekı de krem olarak onerdıklerı
üçünü de aldım kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?