- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
- Konu Sahibi tourmaline
Sevgili tourmaline, sen bu konuyu açalı 3 sene olmuş. Ama sen yine de konuyu takip ediyorsun ve cevap yazıyorsun :) Bu konuda takdiri hakediyorsun... Bu kadar süre içinde en az üç krem kullanmışsındır. Senin beğendiğin bir marka oldu mu? Umarım Olay kullanmamışsındır. Sana tavsiyem market ürünleri alma. Eğer gerçekten de etkili olmasını istiyorsan, büyük eczanelere git, araştır. Bakım günleri için randevu al. Gözaltı morlukları için genelde genetik denir ama bu morlukları azaltan bir kaç tane krem markası var. Ben yine Ren diyeceğim ama şimdi aklıma gelmeyen iki marka daha var ve eczanede satılıyor. Benim kullandığım krem için morluklara iyi gelir mi bilemiyorum çünkü bende morluk yok ama diğer şikayetlerim için şuan için iyi....
Eğer hala morluklardan şikayetçiysen piyasada araştırıp ismini yazabilirim, sen de bloglarda bir araştırırsın. Ben kendi sorunumu uzun uzun yazdım ama senin sorunların hala devam ediyor mu bilemiyorum...
Olay'ı almamanı istiyorum çünkü gerçekten de işe yaramıyor. Ewg.skindeep'de de puanı iyi değil.... Bu krem işi inan artık benim hobim oldu. Hemen hemen tüm markalar ne kadar sağlıklı, ne kadar işe yarar az buçuk :) anlayabiliyorum artık. Ama başucu kaynaklarım: Ewg.skindeep, cosdna ve iki dermatoloğun cilt bakım kitapları ve makaleler...
Boreas ilgin için çok teşekkür ederim..ben kendimde psikolojik olarak devamlı birşeylere takıyorum..bu konuyu açtığımda göz altlarıma takmıştım..şimdi çillerime taktım..bir ara burnuma taktım :) bu topiği açtığımı bile unutmuşum aslında arada birileri yazdıkça hatırlıyorum..
olay kullanmadım ..aldım ama alırken bayan bana göz altlarına sürme yanlarına sür dedi sadece bu da bana çok çok saçma geldi, bana aslında yaşıma uygun krem satmadığından böyle söylediğini düşündüm ve bu şüpheyle bu kremi kullanmadım..uzun süredir yüzüme,cildime hiç kimyasal madde sürmeme kararı aldım..
yüzüme ne bir nemlendirici, ne bir krem, ne bir makyaj temizleyici hiçbir şey sürmüyorum artık.. ama pudramı allığımı sürerim, göz makyajı yaparım o ayrı..
bu zaman içindeki yüzüme,cildime en iyi gelen şey masaj ve ozon yağı oldu..ozon yağına aşık oldum desem yeridir..cildi o kadar nemlendirip güzelleştiriyor ki..göz altına da sürülüyor..şimdi de baobab yağı aldım 1 kere sürdüm hemen emiliyor, uyurken sağa sola bulaşma ve koku derdi yok,bu da göz altına sürülebiliyor..ozon yağını denemeni tavsiye ederim diyicem ama şu an farklı birşeye başlamasın , onun neticesini gördükten sonra ozonu da denersin istersen..
yalnız çillerime hiçbir şekilde çözüm bulamadım Allah beterinden saklasın tabii buna da şükür ama nefret ediyorum..
yalnız burda Dr Murad'ı çok methettiler ,çok merak ediyorum ama kremi çok pahalı olduğundan almadım..
Son düzenleme: