- Konu Sahibi tourmaline
-
Bende DERMALOGİCA da karar kıldım uzun araştırmalarım ve kullanan akrabamda işe yaradığını görünce nışantaşında bir eczaneye sordum fiyatı 226tl idi eşim bı gün Kıbrıs'a gitti ona sipariş ettim inşallah daha ucuza alır...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amway'ın ateş serisinden göz altı kremini kullanıyorum daha 3. Kullanışım gözle görünür fark var, kırışıklık,morluk ve şişkinlik giderici denemek isteyenlere tavsiye ederim..
bende zamanında morluklarım çok yoğun iken lohusalıkta özellikle dipe vurmuştu ve yüksek oranda bitkisel olan sadece eczanelerde ve nette satılan plante system gözaltı jelini kullanmıştım ve çook iyi gelmişti hala morluk nedir bilmem ki şuan onu kullanmıyorum yoğunluk yok çünkü ...fiatı 45 tl idi.. ama değer..kullanalı 3 yıl oldu o ürünü ve morlukları unuttum..bu konuyu çok uzun zaman önce paylaşmışsısınz ama bu ürünü nereden temin ediyorsunuz ve hala kullanıyormusun ?cevap verirseniz çok sevinirim
piyaamı hala kalktı diyenler olmuştuNeutrugena krem ıyı gelıyor morluklara.....14ml..17ytl galıba ıstersen araŞtır....kullanan yorumlarına bak......adres vereyım ıstersen www.kozmetıkÇım.com
nereden temin edilebilir canım bu ürüngöz altı morluklarım çok fazla bu iyi geldi halkaların belirgin halini azaltıyo ve renklerini açıyor.Sabırla düzenli kullanırsanız tabii
EVET TEK GECERİ..BIRAKTIM TEKRAR GERİ GELDİ KIRIŞIKLAR..
hangi kremdi bu?ben de bu kremin cok övgülerini duydum. internetde daha ucuz eczanede satılana gore ama yine de cok pahalı. yurt dısındada (avrupa) ben sordum asagı yukarı aynı fıyat ama soyle bir hendikap var yurt dısında nakit alıyorsun turkıyede taksitleyebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?