Göz Çevresi Bakımı Göz altı kırışıklılarım çok şükür ki geçti!!

konuyu tekrar hortlatmış olacam ama bu kıvam çok sıvı mı?yaptım ben ama yaş mayadan dolayı az da olsa krema kıvamı olur sanıyordum bildiğimiz su gibi sıvı oldu.yaş mayayı da daha fazla koymak istemedim ölçü değişmesin diye.deneyen cvplar mı?

konuyu tekrar hortlatmış olacam ama bu kıvam çok sıvı mı?yaptım ben ama yaş mayadan dolayı az da olsa krema kıvamı olur sanıyordum bildiğimiz su gibi sıvı oldu.yaş mayayı da daha fazla koymak istemedim ölçü değişmesin diye.deneyen cvplar mı?

konular hortladıkça gençleşir. sıkma canını:KK60: önce mayayı koyup ona göre süt ve bal ekle istersen

25 yasindaym son 1 aydir kotu gunler geciriyordum ve baktim goz altlarim kirismis.. Hemen forumda krem arastirmak istedimm dogal yöntemle halledildiler mi diye buraya baktım yorumlar hosuma gitti ve Az evvel annemle birlikte uyguladık sonuc gercekten iyi... Devam edicem kullanmaya insallah hepsi gecer eski halime kavuşurum.. Başlığı açan zeytin güzeline de tesekkulerrr :))

canım yuva mayanın yaş mayasıda var. yuva markanın adı. yaş maya ve kuru maya olmak üzere iki tip maya var. birde pakmaya diye bir marka var. bir arkadaşında dediği gibi yaş maya kibrik kutusu kadar ellediğinde yumuşak bişi zaten. okuyunca dedim bigilendireyimkaydirigubbakcemile5

esesli26 arkadaşım eskişehirli misin sen de ben de bir eskişehirli olarak maske hakkında ki düşüncelerini almak istedim tabiki uyguladıysan:KK1::44: sonuçlar nasıl yazar mısın ben daha hiç uygulama yapmadım da

annem demişti iyi geliyo die ciddiye almamıştım tüü benm suratıma:KK1: yarın bende denicem bide yaşım 27.
25 yaşımı geçtiğime göre artk kırışıklıklara savaş açabilrim dimi:KK1:

bu receteyi daha once suna hanimdan gulben ergenin programinda gormustum fakat hic denememistim madem denemissin vede iyi gelmis bende deniycem cok tesekkurler:))))

Yas mayayi ilkokulda bi ogretmenim sivilcelerim icin onermisti o zaman bi kac kere kullanmistim ama sanki gozeneklerimin belirginlesmesine sebep olmustu bir daha da kulculmedi gozeneklerim sizde de oyle bi sorun olusturdu mu merak ediyorm

valla göz lerimin altına yumurta şeker maskesi yaptım kırışıklıklarım arttı bide yaş maya maskesini deniyecem ama korkuyorum

bide yüz yoğası var tabi ama bu işi iyi bilmek gerekiyormuş sanırım yoksa istenmeyen sonuçlar doğuyormuş

kızlar ben de göz çevremdeki kırışıklardan ve yüzümdeki elastikiyetin azalmasından çok muzdaribim. bu maskeyi şimdi yaptım bekliyorum 20 dk sonra bakalım neler olacak. İnşallah işe yarar. Arkadaşlarımın yanında daha genç olmama rağmen göz çevremdeki kırışıklıklardan çok utanıyorum. alkol ve sigara da kullanmıyorum oysaki...

merhaba arkadaşlar ben yaş mayayı çok denedim konuyu açan arkadasa hatırlattığı için tşk ben sadece sütle karıştırıp sürüyordum gercekten çok etkili zaten kuruduğunda cildinizdeki gerginliği göreceksiniz yarın ilk işim tekrardan uygulamaya başlamak

Bu karışım tüylenme yapmazmı maya sac cıkartıyor diye biliyorum ? bende yumurta kahve akı kullanıyorum inş fayda edeer...

slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum gözümün altında toplu igne uçu büyüklügünde beyaz yağ bezeleri oluştu bu beni üzüyor bana tavsiye edebileceginiz bişey varsa sevinirim

Kızlar öncelikle burda kırşıklıklarla ilgili ilk mücadelemi anlattım;

http://www.kadinlarkulubu.com/goz-c...yemediginiz-hic-biseyi-yuzunuze-surmeyin.html

.... ve kiraz suyunu buldum. uzun bir süre idare etti fakat kiraz mevsimi de bitince yeni bir çare bulmak zorundaydım ki onu da buldum; :hooray:

• 1 çay kaşığı yaş maya
  • 1 çay kaşığı süt (Haftada 3 gün) sengözlerimebaksanab
  • 1 çay kaşığı bal

Hepsini bir güzel karıştırıp kötü kokulu bir kıvam elde ediyorsunuz.(Kokusu cidden çok kötü, fakat sonuç mükemmel!!) Yüzünüzün her yanına ve en önemlisi göz çevrenize, göz kapağı ve göz altı dahil sürüyorsunuz. Karışımı mimik yaparak sürmeyin çünkü ne yaparsanız yüzünüz o şekilde kalıyor diim ben size hahahhaa şaka şakaaaa :roflol: Bunu neden söyledim çünkü o kadar olmasa da cidden çok etkili bir karışım ve sürerken kırışıklı bölgeyi yanaklarınıza hatta kulaklarınıza doğru yumuşakça ittirerek sürün, ama sakın tahriş etmeyin, bastırmayın, zira malum göz çevresi çok hassastır. Sonra yatın uzanın anacım gözlerinizi kapatıp, 20 dk. hayal kurun..
20. dk. sonunda yüzünüzü güzelce yıkayın veee (bunu da ben buldum ve en az 2 hafta denemeden de açıklamak istemedim kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim diye kendimi denek olarak sundum) ZEYTİNYAĞ kızlar! Yani deneyenler vardır mutlaka ama birkaç yerde yağ bezesi falan yapar sakın sürmeyin diye yazılmış, ben yerinmedim denedim valla sonuç mükemmel. Bir zeytinci kızı olarak zeytinyağından görmediğim fayda yoktu bir de bu eklendi. Biz Gemlikliler oramıza buramıza, heryerimize zeytinyağı süreriz zaten.. sırnaşık şey
Zeytinyağını göz çevrem hafif nemliyken sürdüm maskeden sonraki sonuca emin olun ki inanamayacaksınız. Fakat ben gün içinde birkaç defa zeytinyağ ile nemlendiriyorum göz çevremi çünkü namaz kılıyorum ve her abdest alışımda yeniden nemlendiriyorum. Siz de yatmadan önce yüzünüzü yıkayıp, temizleyip, göz çevrenize zeytinyağ sürün. En yoğun nemlendiriciden daha nemlendirici. Bu arada maske haftada 3 kere yapılacak 3 ten fazla yapmayın. Suna Dumankaya'nın maskesi valla ben accayip memnun kaldım ilk yaptığım anda botoks yaptırmışım gibi toparlandı göz çevrem hatta ilk seferde yok oldu kırışıklıklar. Fakat gene çıkmasınlar diye haftada 3 kere yapmaya devam edicem kızlar ben. Hadi bakalım sıvayın kolları, bir de bunu deneyin..
Sakın yüzünüze o kimyasal dolu kozmetikleri sürmeyin ve tanıyanlar bilir, benim felsefemdir;

Yemediğiniz hiç bir şeyi yüzünüze sürmeyin!!
sengözlerimebaksanab

Gercekten ise yariyormu benimde gözalti sorunum var ve kafayi cok takiyorummm

X