Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz mezoterapisi hakkında ne düşünüyorsunuz peki pek bir bilgim yok morluklara iyi geldiğini duymuştumçok tehlikeli bir işlem yabancı doktorları takip ediyorum çoğu riske değmez diyor. göz damarını tıkama birikme riski varmış.
Nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Bir de ortalama kaç ay kalıyor?Benim bu zamana kadar kendim için yaptığım en doğru şey ışık dolgusuydu göz altlarım hem mor hem de çöküktü, doldurulunca hem aydınlandı hem de daha sağlıklı bir görüntü oluştu. Tabii doktor önemli.
1 seneden daha fazla oldu hala etkisi devam ediyor bence. Mecidiyeköy’de Muhammed Davud hocaya yaptırdım.Nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?Bir de ortalama kaç ay kalıyor?
Fiyat olarak ne ödediniz hastanede mı yapıldı1 seneden daha fazla oldu hala etkisi devam ediyor bence. Mecidiyeköy’de Muhammed Davud hocaya yaptırdım.
1.5 sene önce 3500 tlydi şimdi bilmiyorum maalesefFiyat olarak ne ödediniz hastanede mı yapıldı
Merhaba, internetten arastirmam ile bu doktoru buldum. Tekrar islem yaptirdiniz mi memnun kaldiniz mi1 seneden daha fazla oldu hala etkisi devam ediyor bence. Mecidiyeköy’de Muhammed Davud hocaya yaptırdım.
Evet, dolgu ve botoks için kendisine gidiyorum çok da memnunumMerhaba, internetten arastirmam ile bu doktoru buldum. Tekrar islem yaptirdiniz mi memnun kaldiniz mi
Tesekkurler hizli donusunuz icinEvet, dolgu ve botoks için kendisine gidiyorum çok da memnunum
Botoksun süresi kişiden kişiye göre değişebiliyor sanırım, bende etkisi 6-7 ay kadar sürdü. Şu an fiyat hakkında bilgim yok en son geçen sene yaptırmıştım.Tesekkurler hizli donusunuz icin
Botoks ne kadar sure gidiyor ve fiyatlar hk. Bilgi sahibimisiniz acaba