- 1 Temmuz 2020
- 90
- 43
- 18
- 32
- Konu Sahibi dogrulukperisi
-
Alt göz kapağı ameliyatı nedir ki .bence gerek yok ameliyataSizlerle deneyimimi paylaşmak istiyorum. 30 Haziran günü yaptırdığım 2 ml ışık dolgum neredeyse tamamen eridi. Dolgu yerine alt göz kapağı ameliyatı olmanızı öneririm, yazık 4.800 liram çöp oldu. Doktorum da çok ünlü bir doktor.
Bilmediğiniz bir şeyin gerekli olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz?Alt göz kapağı ameliyatı nedir ki .bence gerek yok ameliyata
Ameliyat nedir bildiğimizden olsa gerek .Bilmediğiniz bir şeyin gerekli olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz?
Sataşmıyorum, siz gelip yazdınız başlığımın altına. Alt göz kapağı ameliyatı, dolgu ile her seferinde uğraşmaktansa daha mantıklı geldi. Cildi gerecek ve dolguya gerek kalmayacak ayrıca kalıcı bir işlem. Ameliyattan korkmuştum ama şu an dolgudan nefret ediyorum.Ameliyat nedir bildiğimizden olsa gerek .neyse siz mutsuzsunjz sanırım. Kim mutsuzsa dışarıya bı satasiyor çünkü.
Hadi musadenizle
Bu gozaltj isik dolgusu sanirim cok garip bisey bazi insanlar cok memnun bazilari degil goz altinda top top kalip ameliyat olmak zorunda kalandz var. Yapan doktora goremi kisinin bunyesine goremi degisiyor anlamiyorum bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorumSizlerle deneyimimi paylaşmak istiyorum. 30 Haziran günü yaptırdığım 2 ml ışık dolgum neredeyse tamamen eridi. Dolgu yerine alt göz kapağı ameliyatı olmanızı öneririm, yazık 4.800 liram çöp oldu. Doktorum da çok ünlü bir doktor.
Bunun yerine alt göz kapağı ameliyatını tercih ederimBu gozaltj isik dolgusu sanirim cok garip bisey bazi insanlar cok memnun bazilari degil goz altinda top top kalip ameliyat olmak zorunda kalandz var. Yapan doktora goremi kisinin bunyesine goremi degisiyor anlamiyorum bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorum
Yaptıran görmedim ama Cengizhan Ekizceli’nin göz altı ameliyatlarını beğendim. Kendisi iyi bir doktora benziyor, her yeri araştırdım hakkında hep iyi şeyler yazıyor.Peki çevrenizde alt göz kapağı ameliyatı yaptıran ve bildiğiniz bi doktor var mı bende dolguyla uğraşmak istemiyorum
Geçmiş olsun sorununuz neydi tam olarakSizlerle deneyimimi paylaşmak istiyorum. 30 Haziran günü yaptırdığım 2 ml ışık dolgum neredeyse tamamen eridi. Dolgu yerine alt göz kapağı ameliyatı olmanızı öneririm, yazık 4.800 liram çöp oldu. Doktorum da çok ünlü bir doktor.
Sakın yaptırma 37 yaşındayım bugüne kadar en çok pişman olduğum seyBu gozaltj isik dolgusu sanirim cok garip bisey bazi insanlar cok memnun bazilari degil goz altinda top top kalip ameliyat olmak zorunda kalandz var. Yapan doktora goremi kisinin bunyesine goremi degisiyor anlamiyorum bende yaptirmak istiyorum ama korkuyorum
Mehaba neden nasil bi zarri oldu sizeSakın yaptırma 37 yaşındayım bugüne kadar en çok pişman olduğum sey
ÇöküktüGeçmiş olsun sorununuz neydi tam olarak
Çöküklük mü yoksa göz altı torbası mıydı
Merhaba dr unuz hangi dolguyu uyguladi acaba markasi neydi ben de yaptirdim berbat oldu erir diye bu umut bekliyorumSizlerle deneyimimi paylaşmak istiyorum. 30 Haziran günü yaptırdığım 2 ml ışık dolgum neredeyse tamamen eridi. Dolgu yerine alt göz kapağı ameliyatı olmanızı öneririm, yazık 4.800 liram çöp oldu. Doktorum da çok ünlü bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?