Bana önerebilir misiniz özeldenBana kırışık gibi gelmedi. Bol su, sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve retinol içeren bir nemlendirici. Reklam olmasin diye buraya yazmayacağım. Ama istersen özelden ürün de önerebilirim
Bana da lütfenBana kırışık gibi gelmedi. Bol su, sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve retinol içeren bir nemlendirici. Reklam olmasin diye buraya yazmayacağım. Ama istersen özelden ürün de önerebilirim
İyi de gözünüzün altındakiler kırışıklık değil kiMerhaba 28 yaşındayım çok yiprandigim bir sene geçirdim ve işe başladım daha da yorucu oluyor. Bir iki nokta olan çizgiler bı anda 3 ayın içinde bu hale geldi tavsiye ve önerisi olan var mıBunca derdin arasında bir de bu aklıma takıldı kiehl krem avkadolu ve normal nemlendiricisi var yeterli mi bir açılma olur mu yoksa kabulleneyim mi Fotoğraf ekliyorum
Bana da önerebilir misiniz?Bana kırışık gibi gelmedi. Bol su, sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve retinol içeren bir nemlendirici. Reklam olmasin diye buraya yazmayacağım. Ama istersen özelden ürün de önerebilirim
reklam olmazsa veririm =)İçeriği temiz Nemlendirici önerisi olanlar yazsın biz de faydalanalımmm
Ay olmaz kız ver problem olmuyorreklam olmazsa veririm =)
missha nemlendirici süper aqua ice tearAy olmaz kız ver problem olmuyor
Ben eksi 30um hala sjdjdjdk göz altı için çok abartılı olmayan içeriği temiz krem denemesi yapıyorum bir süredir ama içime sinen olmadımissha nemlendirici süper aqua ice tear
+35 üzeri içinde kaliteli nemlendiriciler var bu markada
Mavi şişedeki losyonsa bahsettiğiniz daha önce 2 şişe bitirdim güzel bir losyon ama missha kendini iyi pazarlayıp aslında trdeki o fiyatları hiç hak etmeyen markalardan biri. Daha uygun fiyata çok iyi dermokozmetik nemlendiriciler var.missha nemlendirici süper aqua ice tear
+35 üzeri içinde kaliteli nemlendiriciler var bu markada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?