- 24 Mayıs 2008
- 3.719
- 5.929
ne tahlili istiyoki??bu hafta çıkacakmı tekrar
kan tahlili.kansızlktan dolayı olabilrms cunku yada bi hastalıktan dolayı.
ama tamamıyla unuttu bu haftada bahsetmedi en iyisi doktora gitmekkaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tahlili istiyoki??bu hafta çıkacakmı tekrar
NApaj tekniği çeşitli vitaminlerin kılcal iğnelerle deri altına enjekte edilmesidir.Haftada 1 olmak üzere 6 seans uygulanır.Daha sonra ayda 1 iki ayda 1 şeklinde devam edilir.Altı senasda göz altı morluğu için sonuç alınır.Seans ücreti 50YTL dir. Tabiki bu ücret Adana da mezoslimde geçerlidir.Farklı illerde ki farklı merkezler hakkında bilgimiz ne yazıkki yoktur.
bursada bunu yapan yer var mı acaba fisfisfis bir de yan etkisi felan :sm_confused:Göz altı morluklarının giderilmesi ve ton olarak açılması için NAPAJ tekniği uygulanmaktadır.Bu teknike cildin altına vitaminler enjekte edilir. Öncesi ve sonrası görüntüsünde büyük bir fark elde edilir.Uygulama yapılan hasta teknikten oldukça memnun kalır.
Bursada yapan yer var mı bilemiyoruz ne yazıkki.Yalnız hçbir yan etkisi yok,tam tersi çok yararlı bir tekniktir.Çünkü vitaminler cilde enjekte edilir ve bu vitaminler cildi canlandırır.O nedenle ekstra yararlarını görürsünüz.
paket seansı bitirildikten sonra ayda bir uygulamayla dewam edebilirsiniz ben öyle yapıyorum çok da memnunum gözaltı morlukları yüzde kandolaşımının yavaş olmasından kaynaklanıyor cildin nemsiz kaldıgı içinde bulundugumuz kış mevsiminde daha da artıyor sigara kullanıcılarında koyuluk artıyo halkalar derinleşiyor yani cildin direk vitamine gereksinim var NAPAJsa bunları tamemen yok ediyor enson buluşma fotolarımızdan bana bakabilirsiniz sıfır makyaj var ben çok memnunum bu yöteme nerde olursanız olun ulaşın yaptırın vazgeçemeyeceksiniz
arkadaşlar remergent microcirculation therapy ürünü çok güzelmiş. bi çok forumda bi tane bile kötü yorum okumadım. aynı şekilde janson beckett in okusil diye bi ürünü var.N.V Perricone de aynı şekilde süper ürünleri var.antiaging ve bu tarz durumlar için. bu üç markanın ürünleri hakkında yerli yabancı bi çok forumda çok güzel şeyler okudum. hatta bi arkadaşımız annesine almayı düşünüyodu cilt toplayıcı ürününü o zaman bakmıştım.pahalı markalar ama ebay gibi sitelerden alıyomuş insanlar orada yarı yarıya fiyatlar. isterseniz sitelerine bi girin bakın faydası olabilir.ebaydan bakarsanız markalar kısmına falan ordada var yorumlar. doktorlara falan bi danışın onlarda tavsye ediyor.umarım işinize yarar.:içelim::içelim:
simdi google dan aratma yaptım tavsiye ettiğiniz ürünleri oldukça pahalı ama yorumlar çok iyi kötü diyen yok benim gordüğüm yer eczaneydi ama ebayda daha ucuz demiştiniz özellikle morlukları olanlar ve yaşlanma etkileri için etkili yazıyor bir arkadaşımızda hemoroid kremini kullanacağını yazmış ama ben o kremi kullanan ebru akelden dinlediğimde çok az kullandığını sadece gece programı yaptıgında yorgun olduğunda yaptıgını yazmış bence buraya yazan arkadaşlar hergün göz kremi kullanır gibi kullanmasın adı üstünde göz kremi değil hemeroid kremi gözaltıda çok ince deri çok daha kötü sonuçlar verebilir...