Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gozlerim mor ve cokuktu.Insanlar uyusturucu kullandigimi dusunuyordu.Daha sonra eczaneden DDF`nin gozalti morluklari icin urettigi kremi kullandim.Hallende kullaniyorum.Kesinlikle ise yaradi benim morluklarimda.Denemek isteyenler eczanelerden yada internetten bulabilir bu urunu.Unutmayin duzenli kullanmak gerekiyor. Gecmis olsun....
evet doktor önerisi ve eczaneden aldım canımecece _ bu keremı doktorun mu verdı yoksa sen mı aldın .bı eczaneden mı aldın
çok olmasada bendede aynı sorun var... int.epeyce araştırdım DDF-erase eye gel önerdiler..ecz alırken ecz.bayanda çok met etti doktorlar reçetelere bunu yazıyor dedi..neyse aldım ve 1,5 aydır kullanıyorum olumlu bir gelişme var yarı yarıya azalttı gibi.. tabiki %100 yokolmasını beklemiyorum..ama kapatıcı sürmeden dışarı çıkabiliyorum..tavsiye ederim..fiyatı:119 ytl.. diğer ürünleride aldım temizleyici nemlendirici onlardanda memnunum..
Ben zayiflamak icin Atkins diyetini yaptim. Zayiflamakla kalmayip hic ummadik bir yan etki olarak goz altimdaki morluklar da %70 gecti. 2. haftadan sonra herkes hangi kapaticiyi kullandigimi sormaya basladi:). Sonradan nedenini kendim arastirip buldum. Yedigimiz sekerli ve karbonhidratli gidalarla cok alakasi var. :teytey: