Kontakt Lens göz alerjisi ve lens

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
Renkli lens kullanmak istiyordum bugün doktora gittim ve bana gözlerimin lens için uygun olmadığını göz alerjim olduğunu söyledi ama ben kullanmak istiyorum ne gibi sorunlar ortaya çıkar bilen var mı acaba ?

hanımlar mrb geçenlerde lens aldım ama takamıyorum o lens gözüme değince bi garip oluyorum yumuşak lensmiş.3 gün oldu o bana bakıyor ben ona napmam lazım:S

canım taktıntan sonra verdiğim histen dolayı hemen cıkarma bi 10 15 dk beklet yanma yoksa tabi birde ellerini iyice yıkamadan takma tatlımm

canım taktıntan sonra verdiğim histen dolayı hemen cıkarma bi 10 15 dk beklet yanma yoksa tabi birde ellerini iyice yıkamadan takma tatlımm

canım takamıyorum ki lensi parmağıma alıorum tam takıcam gözüme değiyo ya hemen elimi çekiyorum yapamıyorum ya:S bide korkuyorum ya gözümün arkasına kaçarsa diye

Renkli lens kullanmak istiyordum bugün doktora gittim ve bana gözlerimin lens için uygun olmadığını göz alerjim olduğunu söyledi ama ben kullanmak istiyorum ne gibi sorunlar ortaya çıkar bilen var mı acaba ?
canım benımde kullandıktan sonra alerji oldu sımdı bı sure tedavı görucem sonra yıne takarım dıye dusunuyorum ama doktor herzman kullanma dedi 4 senedır kullanıyorum ıyı bıle dayandı gözler benım:) sen hiç kullanmamışssın bı al dene eger gözun kabul ederse batma sorunun olmazsa zaten kullanabılırsın doktorlar bazann abartıyolar zaten hepsı kozmetık lense karşı olduklarından dırek kullanma dıyorlar

X