- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
kızım konya geliniAy ablaaaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızım konya geliniAy ablaaaya
ay iyi biligi verfin kuzum vallah dur opecem ben artik bol su icecem ekmegi azaltiuom gibiAy oluyor öyle ya dönem dönem, sekizinci aydan sonra azalmisti bende
Sen bol bol su ic, bazen susuzluk da aclik hissettiriyor bak bir gözlemle
anacigim ben geldimi goy goy olur minik olsa super goygoy yapiyor zalimin kizi
aynen canim uykum yok canimim ici kocisim nobette kurban olsunlar onaHaydi madem toplastik goygoya baslayabiliriz, toparlanin haydin gizlar
Yakınmıyız Acep nerdeki semtkızım konya gelini
ay iyi biligi verfin kuzum vallah dur opecem ben artik bol su icecem ekmegi azaltiuom gibi
yok onlar istanbulda oturuyor kaynanası onlar ereğli 'de oturuyorYakınmıyız Acep nerdeki semt
aynen canim uykum yok canimim ici kocisim nobette kurban olsunlar ona
Cok önce konuşmuştukya hatırladım ereğli diyince. Orası ilçesi falan sanırım ben konyanın içindeyim. Görücü usulümü yoksa tanışıyolarmıydı ablayok onlar istanbulda oturuyor kaynanası onlar ereğli 'de oturuyor
hadi ya ben hatırlamadımCok önce konuşmuştukya hatırladım ereğli diyince. Orası ilçesi falan sanırım ben konyanın içindeyim. Görücü usulümü yoksa tanışıyolarmıydı abla
amim kuzum amin dun mesai arkadaslarindan biri sehit oldu ona morali bozuldu ya bende olursam diyor Allah korusun diyorum 4 tane bebisimiz var onlara bagislasin seniAy kocalarini cok sevenler kulubü olarak da basligi degitirebiliriz
Bebim herif de yanimda bilgisayar oynuyor, azicik sinirlerini ziplattim bugün zaten
dibimde duruyor su an, Ayy Allah hepsine saglik versin bize de
Yemek topiğindeyken çok önceleri. Abla ozaman ben bu nickte değildim bide .zaten hergün birçok kişiyle konuşuyoruz hatırlamaman normal .hadi ya ben hatırlamadım
tanışıyorlardı
amim kuzum amin dun mesai arkadaslarindan biri sehit oldu ona morali bozuldu ya bende olursam diyor Allah korusun diyorum 4 tane bebisimiz var onlara bagislasin seni
aynen kuzum vok dogru dein vallah Allah razi olsun tatlimAllah evlatlarina bagislasin dercekten de, Allah saglikli hayirli uzun ömürler versin insallah
Kalbim titreyerek diliyorum bunu hepimizin esleri icin
Biz onlardan raziyiz, Allah da onlardan razi olsun
Rabbim korusun canım sen destek ol moral ver o psikoloji berbat bişey .Rabbim yar ve yardımcıları olsun.amim kuzum amin dun mesai arkadaslarindan biri sehit oldu ona morali bozuldu ya bende olursam diyor Allah korusun diyorum 4 tane bebisimiz var onlara bagislasin seni
yemek tobigine bir konyalı vardiYemek topiğindeyken çok önceleri. Abla ozaman ben bu nickte değildim bide .zaten hergün birçok kişiyle konuşuyoruz hatırlamaman normal .
amin aminRabbim korusun canım sen destek ol moral ver o psikoloji berbat bişey .Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
amin canim . ama cidden cok tuaf bir durum surekli namlunun ucunda olume daha yakin ben uzamnliga izin vermedim zamanin simdi gene silahlar arasindaRabbim korusun canım sen destek ol moral ver o psikoloji berbat bişey .Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
ME118 dim ben hatta bi yarışmada kızın navle ile bana vermiştin oyunu iki kızımada verdim oyumu diyeyemek tobigine bir konyalı vardi
ama nickin hatırlamıyorum
Bol bol dua et kuzumamin canim . ama cidden cok tuaf bir durum surekli namlunun ucunda olume daha yakin ben uzamnliga izin vermedim zamanin simdi gene silahlar arasinda