- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Ben az duvara vurmadim ne akilsa.Bebim spordan sonra büyüyen bir popom var, eskilerin tepsi popoyum ben de
Bi ara iyi geliyor demislerdi deneyeyim demistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben az duvara vurmadim ne akilsa.Bebim spordan sonra büyüyen bir popom var, eskilerin tepsi popoyum ben de
Bebim spordan sonra büyüyen bir popom var, eskilerin tepsi popoyum ben de
Ben az duvara vurmadim ne akilsa.
Bi ara iyi geliyor demislerdi deneyeyim demistim
Tepsi popolu degilim ama kucuk yani oyle buyuk denebilecek brezilya popolardan degil. Spor yapiyorum.
hafiften yokluyor girmek için bende daha zaman var diyorum duruyor :dLen karnın agzına gırecek yakında
Bende dogursam daha da rahatlıcam. En azından bebelerı pay edebılırım sımdı ıkısıde bendehafiften yokluyor girmek için bende daha zaman var diyorum duruyor :d
senin savaşların derin Allah kurtarsın:d sanırsın yavuz ordusuyla beraber sefere çıkmışBende dogursam daha da rahatlıcam. En azından bebelerı pay edebılırım sımdı ıkısıde bende
He kız arabaya sığamıcaz yakında arka taraf full araba koltugusenin savaşların derin Allah kurtarsın:d sanırsın yavuz ordusuyla beraber sefere çıkmış
bi kac kisiyi yolda at mesela kocaniHe kız arabaya sığamıcaz yakında arka taraf full araba koltugu
Hamilelik topigi yaptiniz burayi hamileler ciksin kasiyor
nörüyonuz bacılaa
Gönder biraz kurabiye ellerine saglık hepimiz öyleyiz vallaCocuklara kurabiye yaptim, simdi de krep yapiyorum
Evin ascisiyim da
Gönder biraz kurabiye ellerine saglık hepimiz öyleyiz valla
Hele hergün ne yemek yapacağım derdi yokmu