- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Ben hep buradaydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep buradaydım
Yok be yavrum klasık kaynana gelın atısması degıl bızımkı farklı bır boyutta. Gecen yıl konu acmıstım sen okumadın mıHayat arkadasımdan yedim, yirmi yıllık dostumdan da yedim. Su saatten sonra yıyegegım bıcak torpu etkisi yaratır bende, acıtmaz. Sen kaynananın hakkından gelirsin zeki kadınsın, ondan bezecegıne sen bezdırsene?
Doğurdun sandımBen hep buradaydım
Okumusumdur kesın yorum bile yapmisımdır ama hatırlamıyorumYok be yavrum klasık kaynana gelın atısması degıl bızımkı farklı bır boyutta. Gecen yıl konu acmıstım sen okumadın mı
kiz zingirdek ağzını hayra aç ben 40 hafta direnecemDoğurdun sandım
Len karnın agzına gırecek yakındakiz zingirdek ağzını hayra aç ben 40 hafta direnecem
bu tdk neden var ya
Sporumu yaptim geldim
Oturmayin az hareket edin
Bu sene bende 4 ay ara verdim normalde surekli sporla ic iceyimAyy ben birkac haftadir spor yapamiyorum bir dönemden geciyorum galiba, alti senedir spor yapardim ilk defa bu kadar ara verdim, galiba götüm büyümek istiyor, olsun
Yakinda enerjimi toplayip baslayacagim insallah
Bu sene bende 4 ay ara verdim normalde surekli sporla ic iceyim
Maalesef benmkide öyle oldu önunu almasam alip basini gidecekti
Sora kucultmeye ugrasirsin artik basla bence :))Ay normalde sporu asla aklimdan cikaramam, yaptikca gözüm yapamadiklarimda olur
Haftalardir bir halsizlik, isteksizlik
Ama bu zamani da kendime taniyayim dedim, olsun o kadar
Ne yorulmusum beee
Ama popo büyüdü yalan yok
Sora kucultmeye ugrasirsin artik basla bence :))
Popoyu eşin isteğine bırakma benceYa aslinda esim cok memnun olmasa hemen eritirim ama dokunma hic böyle iyi diyor
Arada kaldim ben de
Kendime bakinca popo görüyorum resmen, esimi de kiramiyorum
Cok arada kaldim ya
Cekilin kardashan geliyor
Popoyu eşin isteğine bırakma bence
Hayır olduğu yerde kalmayıp ilerleme ihtimali yüksek
Bende 1 aydır sporu aksattim ve iştahım çok açık, 3 kilo almışım
Sporumu yaptim geldim
Oturmayin az hareket edin