- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Ben kendim cikarim
Kac kilometre yol yaptim yoruldum nabayim
kiyamam, anlat neler yaptin ben burdayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendim cikarim
Kac kilometre yol yaptim yoruldum nabayim
Sen ne kadar banlandin oyle buralar bekcisiz kaldiHeee sen kos kocısınle fılm ızlemeye
Gold far ve kırmızı ruj ben kutlamasamda oyle yapacamAslında hazır makyaj konuyken sizce yılbaşına nasıl makyaj gider
Valla oraya git buraya ayaģimdaki yorgunluk gözlerime vurdukiyamam, anlat neler yaptin ben burdayim
Rahatin yerindeydi galibs gelmedigine gore:)1hafta
Heee sen kos kocısınle fılm ızlemeye
Kırmızı ruj çok vamp olmaz mı ya bir de alkollü olucaz herhangi duruma hazırlıklı olamayabilirim hahahhaGold far ve kırmızı ruj ben kutlamasamda oyle yapacam
Valla oraya git buraya ayaģimdaki yorgunluk gözlerime vurdu
Hee bi yerindeydi ki sorma. Bebeyi sünnet ettirmiştik ateşi oldu kustu derken iyi ki banlanmısım dıcektımRahatin yerindeydi galibs gelmedigine gore:)
Kırmızı ruj çok vamp olmaz mı ya bir de alkollü olucaz herhangi duruma hazırlıklı olamayabilirim hahahha
Ben aksama can sıkıntısından oglanı babasına paslayıp bıkac demo yapacam yuzume. Kuzenın sözü de var tam yılbası haftası ona demo olsun bari fikir atarım sanaKırmızı ruj çok vamp olmaz mı ya bir de alkollü olucaz herhangi duruma hazırlıklı olamayabilirim hahahha
Daha kıyafetimi bile seçmedimmmmvalla kirmizi guzel ya ,hele yilbasinda hic siritmaz
Aa maşallah.Hee bi yerindeydi ki sorma. Bebeyi sünnet ettirmiştik ateşi oldu kustu derken iyi ki banlanmısım dıcektım
Saol canım ınsallahAa maşallah.
Allah müruvetinide nasip etsin Eki Görüntüle 2568275
Ben makyaj yapmayı çok severim se sırf üşendigimden birde iş gereği zaten sürekli makyajlıyım normal hayatımda genelde makyajsız geziniyorumAy biz makyajsizlar kulübü mü acsak ne yapsak
Ya bende makyaj güzel duruyor durmasina, tasiyorum ama kendim gibi hissetmiyorum
Dügünlere bile makyajsiz gidiyorum
AbboowwwwDaha kıyafetimi bile seçmedimmmm
Yılbaşında müstakbel kv ile olma durumumuz var
Yaa bu güzel fikirler hep fıtı fıtı özelden gidiyor.. Bizde görmek istiyoruz! Yılbasında kedislerim ve ev arkadasımla olacak olsam dahi makyajımı yapar öyle otururum vallaBen aksama can sıkıntısından oglanı babasına paslayıp bıkac demo yapacam yuzume. Kuzenın sözü de var tam yılbası haftası ona demo olsun bari fikir atarım sana
bana da demonu fırlatabilirsin yok dememBen aksama can sıkıntısından oglanı babasına paslayıp bıkac demo yapacam yuzume. Kuzenın sözü de var tam yılbası haftası ona demo olsun bari fikir atarım sana
komple üyelik değişimi oldu, biraz deşifre olayları oldu da ondan :)Canıkom hemen degısmıs adın. Hosgeldın. Iyı dıyelım ıyı olsun. Valla bunlar ıkız dıye mı ne cok zorluyorlar beni davul gıbı oldum. Daha 13.haftamdan valla banlanmayalım dıye topık actım kız. Sen napıyolar nerelerdesın