- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
-
- Konu Sahibi Sadecesen2
hanımlar babamın karnına göğsüne şiddetli kuramlar giriyor uzun zamandır vardı bu durum fakat daha da ilerledi bunun sebepleri ne olabilir sizce bu durumu yaşayanlarınız var mi ?doktora git diyoruz gitmiyor .krampların Çözümü nedir .bir de bu göğüse girmesi olacak iş degil .
Kramp diye gitmiyor ama ben o Bölgelere gren kramp olurmu şaşırıyorum .göğsun sağ sol tarafına ,Karina .bu kalp olabilir mi kibaban neden gitmiyor Allah korusun kalp krizi falan olabilir, saçmalamasın bence babanız gitsin biramönce, siz de baskı yapın gerekirse zorla götürün
Karnına ,göğsüne sağ sol taraf eliyle Sertçe vurup geçirmeye Çalışıyor .bir de gece yatağında dönerken aniden oluyor .yol da Yürürken defalarca olmuş .Karnına olsa üşütüyordur dicem ama göğsüne diyorsun..kalple ilgili bişey değildir umarım..allah Allah korusun
damar tıkanıklığı olabilir mi acaba,kan tam pompalanmadığı için belki,en doğrusu dr gitmek.Kramp diye gitmiyor ama ben o Bölgelere gren kramp olurmu şaşırıyorum .göğsun sağ sol tarafına ,Karina .bu kalp olabilir mi ki
Kramp diye gitmiyor ama ben o Bölgelere gren kramp olurmu şaşırıyorum .göğsun sağ sol tarafına ,Karina .bu kalp olabilir mi ki
Ama kalbe kramp girmiyor ki !damar tıkanıklığı Karina ,göğüse kramp yapar mi ?damar tıkanıklığı falan olabilir canım o da kalbe vurur diye biliyorum, Allah korusun gidin gerekirse zorla götürün
Ama kalbe kramp girmiyor ki !damar tıkanıklığı Karina ,göğüse kramp yapar mi ?
Bu aileler niye boyle anlamıyorum doktordan kaçıyorlar .kendi kendine geçirmeye Çalışıyor Saçma ilaçlar içerek sanki doktor oben annemi kalp krizinden kaybettim, ilkinde müdahale edebildik ama ikincisinde annemim hep bişey yok demesinden dolayı müdahale edemedik ve annemi kaybettik, annemi dinlediğime çok pişmanım, babanın belki başka rahatsızlığı vardır ama sakın riske atma bence,götür, pişman olma
Ama burda kimse cevap vermiyor ki.konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Bu aileler niye boyle anlamıyorum doktordan kaçıyorlar .kendi kendine geçirmeye Çalışıyor Saçma ilaçlar içerek sanki doktor o