buda mı mesala gotık
Karamsar, hüzünlü bir insanın içindeki kasveti tarz, giyim ve sanatla dışarıya yansıtması. Bana göre kesinlikle sadece giyimle ve makyajla olabilecek bir şey değil.
Ortaçağ sanatına da oldukça yansıyan bir tarz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda mı mesala gotık
ben de bu tarzı çok seviyorum.hatta 2-3 sene öncesine kadar simsiyah belimden aşağı uzanan saçlarım,güneşten itinayla sakladığım beyaz tenim,siyah ve bordo uzun elbiselerim-eteklerim ve takılarımla resimlerdeki bayanlara çok benziyordum ortaçağ cadılarından farksızdımha şimdi zevklerim değişti mi hayır fakat iş/okul ortamında insanların bakış açıları beni yordu o yüzden her ne kadar gönlüm bu tarza ait olsa da şu an daha sade bir görüntüm var.şimdi de saçlarımı sarıya boyatıp taşlı küpeler takmıyorum tabi kihala saçlarım belimde ama kendi renginde bu sefer,hala siyah ya da koyu renkler giyiyorum ama daha sade kıyafetlerim eskisi gibi tüller danteller fırfırlar falan yok olsa da çok az,takılarım hiçbir zaman çok abartılı olmadı zaten ama şuan neredeyse hiç takı takmıyorum nadiren bir kolye ya da yüzük yine kendi tarzımda.karanlık tarafımı dışa yansıtmaktansa daha çok içimde yaşıyorum artık
Bu gotik değil zaten :44: punk-emo karışımı birşey ortaya çıkmış sanki .
teşekkür ederimmevet bu tarz dozu çok iyi ayarlanması gereken bir tarz gerçekten abartıya kaçınca çok basit görünebiliyor.bu tarzı yaşayan nadir olduğu için illaki dikkat çekiyor ama sadelikle bu dikkat çekme biraz azaltılabiliyor.ki dikkat çekme derken hiç de iyi yönde bir ilgiden bahsetmiyorum.insanların bu konudaki önyargıları malum ve çok saçma düşücelerle karşılaştığım oldu "doğumgününde pasta yerine kedi keser bu" falan gibi ve çok daha kötülerini de gördümdiğer ülkelerde insanlar belki daha alışkındır ama bizde böyle malesef.insanların birçoğu (hatta bu gothic görüntüye sahip olanların ya da olmaya çalışanların bile birçoğu)bunun aslında bir sanat akımı olduğundan bihaber.oysa ki fazla uzağa gitmeye gerek yok burunlarının dibinde bir sürü gothic ve barok mimari eser dururken.hatta gothic deyince insanların aklına gelen ilk şey şu emolar oluyor.ben de her ne kadar bahsettiğim şekilde önyargılardan sıkılmış olsam da aynen senin dediğin gibi vazgeçmeyi kendi kişiliğimden vazgeçmek olarak olarak gördüğüm için çözümü biraz daha sadeleşmekte buldum.sonuçta biz onlara uymak zorunda değiliz onlar bize alışmalı ve saygı duymayı öğrenmeliSenin saç ile ilgili konularında yüzün kapalı resimlerini görmüştüm ve tarzına bayılmıştım. Sen de bu tarzı sade, abartısız ama bir o kadar da asil taşıyanlardansın. Bu tarz abartıyı ve dikkat çekiciliği kaldıramıyor kesinlikle.
Ve gerçekten bu tarzı yaşayanlardansın belli ki. Koşullara göre elbette giyimimiz sabit kalmıyor, ama bu bambaşka biri haline dönüşeceğimiz anlamına gelmiyor. İş hayatı yüzünden ortama ayak uydurmak zorunda kalıyoruz, bu durum kesinlikle bizi tarzımızdan vazgeçirmemeli. İnsanın tarzı, kişiliğiyle bir bütündür. İş, okul, aile vb. sebeplerden tarzımızı tamamen değiştirirsek kişiliğimizden ödün vermiş oluruz.