bu gothıcten zıyade eve kapatılmıs delıye benzıyor
bende gothıc hatun olurum da
o kıyafetlerı nerede gıycem onu dusundum cokadams ailesi üyesı gıbı dolasamam
var ya o tarz seyler internette bile var eskicilerde de kostüm satan yerlerde de çok var
ehh işteCanım bunların bir çoğunun giysisi ve makyajı çekim için böyle yoksa eminim günlük hayatta tarzları daha sadedir.
İzmir'de Alsancak ve Bornova'da sadece bu tarz kıyafet ve takı satan dükkanlar var.
Bazen ben moda kıyafetler satan mağazalarda da görebiliyorum bu tarza yakın kıyafetler. Mesela geçenlerde dantelli etek ve bluz aldım.
Canım bunların bir çoğunun giysisi ve makyajı çekim için böyle yoksa eminim günlük hayatta tarzları daha sadedir.
İzmir'de Alsancak ve Bornova'da sadece bu tarz kıyafet ve takı satan dükkanlar var.
Bazen ben moda kıyafetler satan mağazalarda da görebiliyorum bu tarza yakın kıyafetler. Mesela geçenlerde dantelli etek ve bluz aldım.
ehh işte
oldugu gıbı sıyah kıyafet oldugu ıcın o da bogar ıste
zerrın özer gıbı dolasırız
aslında bu tarz olmasa bile kombinlerle yapılabilir dantelli siyah bluzlar etekler saç şekilleri
bu gothıcten zıyade eve kapatılmıs delıye benzıyor
fazla da renklı olursa emoya benzıyorsun ama yaa
Siyah giyme zorunluluğu yok aslında, renkler serbest. Ya aslında hiç bir zorunluluk yok, yani tarzın zorunluluğu olmaz. Ama insan bu tarzı benimsediği zaman ister istemez eli gidiyor belli kıyafetlere.
Tabi.. Yukarıda da dediğim gibi bu tarz benimsendiği zaman mağazada istemdışı o kıyafetleri seçiyor insan.
Öyle mağazalarda bir kere olsun canlı renklere yöneldiğimi bilmem mesela.
fazla da renklı olursa emoya benzıyorsun ama yaa
o emoları var yaa, hepsını bıraraya getırcekler benım içinYok o apayrı bir şey. Saç modelleri, makyajı, giysileri, aksesuarları.
Ayy tüylerim diken diken oldu hiç sevmem... :2:
o emoları var yaa, hepsını bıraraya getırcekler benım için
hepsının ıtınayla sacları kesıcemkaşları gözükmüyor yavrucakların