Gothic Kadınlar

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
Aranızda bu tarzı seven var mıdır acaba?

Ben çok severim, özellikle kadınlara cok yakıştırırım. Karanlık, soğuk, asi, bazen ürkütücü...
İnsanlar genelde ürkerler ve çekinirler onlardan ama ben nedense yakın hissederim kendimi onlara ve tarzlarına.
Genelde sade olmak koşuluyla taşıyorum bu tarzı. Dantelli bluzlar ve etekler, dudakta kırmızı ruj, hafif siyah bir göz makyajı, uzun ve düz kesim saçlar tercih ettiklerim.

Dinlediğim müzikler önyargıların aksine gothic rock/metal ve diğer metal müzik türevleri değil de ethereal/darkwave tarzıdır genelde. Bu müziğin, bu tarzı daha iyi yansıttığını düşünüyorum. Ara sıra doom ve black metal dinlediğim de olur tabi.

Bu konuyu açmamdaki amaç önyargıları aşıp gothic imajın siyah saç, beyaz ten, siyah kıyafet ve piercingten ibaret olmadığını göstermek.

Ben beğendiğim ve tarzıma yakın olanların fotoğraflarını paylaşacağım sizlerle. Sizin de beğendikleriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Gothiclikte moda malzemesi olmaktan kurtulamayıp özenti gençliğin kimlik arayış yöntemi haline geldiğinden artık baydı..

Nefret ediyorumm açıkcası ki sen yine güzel resimler bulmuşssun ama bunların kötüleri var iğreniyorum pisler resmen yaa saç stilleri renkli renkli kafalar cizgili renkli tozluklar vücutlarına yazılar yazıp foto cekilmeler suratlarında saçma sapan piercingleri hiç hoş değill çekicide değiller gothic bayanlar- erkekler özentilikle tarz yaratmaya çalışıyorlar seevmyrmm bennnnnnn

gothiclik eskiden iyidi şimdi herkes gothic...emolar bile..o nedenle çekmio beni

Gothiclikte moda malzemesi olmaktan kurtulamayıp özenti gençliğin kimlik arayış yöntemi haline geldiğinden artık baydı..

Onlardan bahsetmeyin bile. :KK50: Özentilik ama nereye kadar özentilik. 18 yasina gelince kafalarina dank ediyor, napiyorum ben ya diyorlar. Ondan sonra saclar hemen actirilip sariya boyaniyor, halka küpeler takiliyor ve topuklu ayakkabilar ayakkabiliktan cikariliyor. Özlerine dönüyorlar yani. :KK8:
Bir de gercekten bu tarzi yasayanlar var ki onlara doyum olmuyor. Cok isterdim gercekten bu tarzi benimseyen biriyle arkadaslik etmeyi ama bu topraklarda biraz zor bulunur sanirim.

Modanin konusunu acmiyorum bile. Sisteme karsi olan punki bile icine almayi basardi. :KK19:

Nefret ediyorumm açıkcası ki sen yine güzel resimler bulmuşssun ama bunların kötüleri var iğreniyorum pisler resmen yaa saç stilleri renkli renkli kafalar cizgili renkli tozluklar vücutlarına yazılar yazıp foto cekilmeler suratlarında saçma sapan piercingleri hiç hoş değill çekicide değiller gothic bayanlar- erkekler özentilikle tarz yaratmaya çalışıyorlar seevmyrmm bennnnnnn

Tatlim onlar gotik degil ki. :KK1: Ergen gencligin sacmaliklari onlar.
Sanirim gercek gotik görmek ve tanimak icin biraz uzaklara, Iskandinav ülkelerine kadar gitmeliyim. :KK55:

Tatlim onlar gotik degil ki. :KK1: Ergen gencligin sacmaliklari onlar.
Sanirim gercek gotik görmek ve tanimak icin biraz uzaklara, Iskandinav ülkelerine kadar gitmeliyim. :KK55:

Sanırımmm cnımmm kuzenmde özenmeye basladı yeni liseye basladıı inanılmaz kızdım cok kötüler ama ciddden yaa

Sanırımmm cnımmm kuzenmde özenmeye basladı yeni liseye basladıı inanılmaz kızdım cok kötüler ama ciddden yaa

Tavsiyem fazla üstüne gitmeyin. Siz gittikce ters teper, kendimden biliyorum. :KK1: Kendi haline birakirsaniz sIkIlIr zamanla.

Öylee tabikii onun sıkılmasını bekleyeceğiz baska seçenek yok=) Sizin bulduğunuz fotolar hoş malesef ki tr de böylehiç bulamazsınız diyebilirim daha önceden stislistlk kursuna gittiğimde bir kız vardı gothic tarzı hep çizimler yapardı bir makyajı vardı ölü suratı gibi geyşa makyajı yapıyordu onlara özeniyordu yok cadılar bayramı vs.. Saçlar simsiyah zatenn kıyafetleri siyah- kırmızı baska birşy yoktu ne blmm ben mesela bir kadına yakıstıramıyorumm

Öylee tabikii onun sıkılmasını bekleyeceğiz baska seçenek yok=) Sizin bulduğunuz fotolar hoş malesef ki tr de böylehiç bulamazsınız diyebilirim daha önceden stislistlk kursuna gittiğimde bir kız vardı gothic tarzı hep çizimler yapardı bir makyajı vardı ölü suratı gibi geyşa makyajı yapıyordu onlara özeniyordu yok cadılar bayramı vs.. Saçlar simsiyah zatenn kıyafetleri siyah- kırmızı baska birşy yoktu ne blmm ben mesela bir kadına yakıstıramıyorumm

Ben gotiklerde dogalligi severim. Bence bir göz makyaji bir de dudak makyaji yeterli. Hatta sadece biri oldu mu daha dogal duruyor. Surati kalip gibi boyamak hos degil aksine itici. Siyah, kirmizi kisitlamasi sacma. Beyaz dantelli bir bluz de onu gayet güzel bir gotik yapabilir. Türkiye'de 30+ derece sicakta simsiyah giyimli, suratinda kalip makyajli, parcalanmis siyah ojeli genclerin ben gotikim diye dolasmalari sacma ve üzücü.

Gothic insanlar çok konuşkan ve arkadaş canlısı olur mu bilmem ama , hayata karşı bir başkaldırış , bir felsefe barındırıyorsa yaptıkları , anlatacakları dinlenebilecek şeylerdir bence de..

Tatlımm aslına bakarsan senin beğendklerin gerçektn güzell.. Türkiyedeki gothicler rockclr hepsi özentiii geçicekk işte ama anlamıyorlar kendilerini güzel sanıp rezil ettiklerinn farknda bile değil ayol cok pislerinide gördmmizmirde yasıorum ben alsnckta hele vrdı birtane sürekli 1 tl vrmı diyee dilenclk ypıordu oysaki ihtyc değilll öylesinee ayy benm cocugum öyle şylre özenckk adam ederim onuu gelemem böle şylere:KK9: heleki o siyah conwersleri yıkanmamışş piiss çorapları eldivenlerii sinir ediyor beni

$1737.jpg
$8kj7o7o5.jpg

Tamam hos ama acikcasi ben neye baskaldirirsam kaldirayim durmadan ayni sekilde ayni makyajla dolasip duramam :KK9:

Son düzenleme:
Gothic insanlar çok konuşkan ve arkadaş canlısı olur mu bilmem ama , hayata karşı bir başkaldırış , bir felsefe barındırıyorsa yaptıkları , anlatacakları dinlenebilecek şeylerdir bence de..

Benim bildigim aksine daha soguk ve az konusan kisiler oluyorlar. Sanattan ve tarihten anlayan insanlardan cikar genelde bu tarzi benimseyenler. Zaten gotik, sanat anlayisidir. Bu tarzi benimsemek icin sanattan, tarihten, mimariden anlamak gerekir. Kisacasi gercek bir gotik kültürlü olur. Bir de üzerine kendi tarzi eklendi mi benim icin harika bir muhabbet ortami olusur. :KK76:
Farkli bir ilgim var bu tarza karsi. :97:

Tatlımm aslına bakarsan senin beğendklerin gerçektn güzell.. Türkiyedeki gothicler rockclr hepsi özentiii geçicekk işte ama anlamıyorlar kendilerini güzel sanıp rezil ettiklerinn farknda bile değil ayol cok pislerinide gördmmizmirde yasıorum ben alsnckta hele vrdı birtane sürekli 1 tl vrmı diyee dilenclk ypıordu oysaki ihtyc değilll öylesinee ayy benm cocugum öyle şylre özenckk adam ederim onuu gelemem böle şylere:KK9: heleki o siyah conwersleri yıkanmamışş piiss çorapları eldivenlerii sinir ediyor beni

Senin dediklerin bunlar gibi bir sey mi yoksa:

images

Ben de Izmir'de yasiyorum. Son zamanlarda Alsancak'ta pek göremedim bunun gibilerden. Umarim sayilarinda büyük bir azalma vardir. :KK53:

Benim bildigim aksine daha soguk ve az konusan kisiler oluyorlar. Sanattan ve tarihten anlayan insanlardan cikar genelde bu tarzi benimseyenler. Zaten gotik, sanat anlayisidir. Bu tarzi benimsemek icin sanattan, tarihten, mimariden anlamak gerekir. Kisacasi gercek bir gotik kültürlü olur. Bir de üzerine kendi tarzi eklendi mi benim icin harika bir muhabbet ortami olusur. :KK76:
Farkli bir ilgim var bu tarza karsi. :97:

Senin dediklerin bunlar gibi bir sey mi yoksa:

images

Ben de Izmir'de yasiyorum. Son zamanlarda Alsancak'ta pek göremedim bunun gibilerden. Umarim sayilarinda büyük bir azalma vardir. :KK53:

Aynennn yaa tükensin inşllh nesilleri :KK64:

X