• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gösterişçi Sevgili Adayı ve Korkularım

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.747
683
Merhabalar
Sevgili arkadaşlar, hanımlar, bacılar

Arkadaşlar 37 yaşında, boşanmış bir kadınım. Son bir haftadır benimle tanışmak ve flört etmek için atmadığı takla kalmayan bir adam var. Sabah günaydın mesajıyla başlıyoruz. Kapıya güller, makaronlar, çikolatalar, özel kahve paketleri yığılıyor. Gittiğim alakasız yerlerde karşıma çıkıyor, market arabama gül ve not koyup kaçmak gibi. Arabamın sileceğine yine not bırakıyor vs uzatmayacağım.

Şimdi bana “ayyy ne güzel işte..” diyenleriniz olacaktır ama iş öyle değil işte. Hiç mutlu değilim. Kızlar benim eşim de evlenmeden önce beni bu şekilde tavladı. Çok gençtim, erkekleri hiç tanımıyordum. 1-2 flörtüm olmuştu. Bu davranışlarıyla beni çok seviyor zannettim. Sürpriz uçak biletleri ayarlıyordu. Nereye gittiğimi bilmeden bir yerlere kaçırıyordu hafta sonları. Rüya gibiydi..

Ama böyle adamlar bunu sadece bize yapmıyormuş bunu öğrendim. Bunları yapan adamın boşandıktan sonra bana etmediği eziyet, hakaret, iftira, ekonomik şiddeti kalmadı. O rüyalar, kaçamaklar, hediyeler, çiçekler yalan oldu. Yükseldiğim yerden çarçabuk düştüm. Çok kötü bir histi😥

Arkadaşlarımın sevgilileri hiç böyle sevgi gösterilerinde bulunmazdı. Orta karar adamlardı. Asla tercih etmezdim sevgilim gibi sürprizlerle dolu bir adam dururken öylesini.. Ama yıllar geçti, arkadaşlarım o adamlarla evlendi.. Hepsi de işinde gücünde, eşlerine- çocuklarına bağlı, gözü dışarıda olmayan adamlar oldular. Bazısının evliliği 20 yıla yaklaşacak. Bizimki 10 yılı zor gördü. Hatta 6. yolda bitti de uzatmaları oynadık İşte.

Velhasıl arkadaşlar ben aynı kuyuya bir daha düşmek istemiyorum. Bu adamdan da zerre kadar hazzetmiyorum. Gösterişçi herif! Eşimin beni çektiği tuzağa tekrar düşmek istemiyorum.Sizin bu konuda gözlemleriniz neler yardımcı olur musunuz?

Öpüyorum yüreklerinizden❣️😘

İstemiyorsanız açık ve net olacaksınız, istemiyorum deyip kestirip atacaksınız, başka yolu yok.

Ayrıca anlattığınız türde adamlar bir bana mı itici geliyor acaba? Market arabasına gül bırakmak nedir allasen🙄 sapık gb
Adama karşı cevabı dün itibarıyla net olarak verdim. Devam edecek yüzü kalmadı sanıyorum. O konuda sıkıntı yok. Sıkıntı böyle tiplerin vıcık vıcık güvenilmez tipler olduğunu yeni idrak ediyor oluşum😥

Merhabalar

Arkadaşlar 37 yaşında, boşanmış bir kadınım. Son bir haftadır benimle tanışmak ve flört etmek için atmadığı takla kalmayan bir adam var. Sabah günaydın mesajıyla başlıyoruz. Kapıya güller, makaronlar, çikolatalar, özel kahve paketleri yığılıyor. Gittiğim alakasız yerlerde karşıma çıkıyor, market arabama gül ve not koyup kaçmak gibi. Arabamın sileceğine yine not bırakıyor vs uzatmayacağım.

Şimdi bana “ayyy ne güzel işte..” diyenleriniz olacaktır ama iş öyle değil işte. Hiç mutlu değilim. Kızlar benim eşim de evlenmeden önce beni bu şekilde tavladı. Çok gençtim, erkekleri hiç tanımıyordum. 1-2 flörtüm olmuştu. Bu davranışlarıyla beni çok seviyor zannettim. Sürpriz uçak biletleri ayarlıyordu. Nereye gittiğimi bilmeden bir yerlere kaçırıyordu hafta sonları. Rüya gibiydi..

Ama böyle adamlar bunu sadece bize yapmıyormuş bunu öğrendim. Bunları yapan adamın boşandıktan sonra bana etmediği eziyet, hakaret, iftira, ekonomik şiddeti kalmadı. O rüyalar, kaçamaklar, hediyeler, çiçekler yalan oldu. Yükseldiğim yerden çarçabuk düştüm. Çok kötü bir histi😥

Arkadaşlarımın sevgilileri hiç böyle sevgi gösterilerinde bulunmazdı. Orta karar adamlardı. Asla tercih etmezdim sevgilim gibi sürprizlerle dolu bir adam dururken öylesini.. Ama yıllar geçti, arkadaşlarım o adamlarla evlendi.. Hepsi de işinde gücünde, eşlerine- çocuklarına bağlı, gözü dışarıda olmayan adamlar oldular. Bazısının evliliği 20 yıla yaklaşacak. Bizimki 10 yılı zor gördü. Hatta 6. yolda bitti de uzatmaları oynadık İşte.

Velhasıl arkadaşlar ben aynı kuyuya bir daha düşmek istemiyorum. Bu adamdan da zerre kadar hazzetmiyorum. Gösterişçi herif! Eşimin beni çektiği tuzağa tekrar düşmek istemiyorum.Sizin bu konuda gözlemleriniz neler yardımcı olur musunuz?

Bende hiç sevmem buyuk hareketleri. I

Hisleriniz güzel değilse aşk sevgi hissi yoksa uzatmayın
O adama da umut vermeyin

Bir kez sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ya o misal. Bence doğru olanı yapıyorsunuz. Kendi çevremde de o şekilde aşırı sevgi gösterileri yapan insanlar sonradan sıkıntılı çıkıyor. Zaten bu adamların amacıda sanki eksik bir tarafı açık göstermeden karşı tarafı tavlamak. Herşey dozunda güzeldir bence.

Böyle bir tespiti ilk defa duydum...acaba doğruluk payı nedir? Yani orta karar ilgili adamlarla evlilik daha mi uzun ömürlü de böyle ilgisi yoğun adamlar çabuk mu sönüyor?
İşte öğrenmek istediğim tam da bu. Bu tipler duygularıyla hareket eden tipler ve aldıkları kararlar çok sağlıklı olmuyor. Bu duygu yoğunluğu yarın onları başkalarının ardından götürebiliyor.

Sütten ağzınız yanmış , baya tecrübe etmişsiniz belli ki ,neden sonra değişti eski eşiniz bu kadar merak ettim

Asiri planli olmayin,ilk esiniz kotuymus diye herkes oyle olacak değil, belkide bu sefer iyi olacak ,mutlu hissettiginiz 8liskiyi yasayin,sonsuza kadar surmesi gerekmiyor ,yarim yamalak evliliklerden cok daha iyi bu zirveleri gormeler,
Artik tecrubelisiniz nerede bitirmeniz gerektigini biliyorsunuz,
Manyak bir sevgilim vardi ,eğlence kacamaklar,suprizler ,girla gidiyordu bu adamdan baba olmaz diyip ortalama bir adamla nisanlandim,hersey az para ,suprizler ask hersey ,en ufak ayda kv sorunu yasadik ayrildik,oryalama adamlarda iyi olmuyor,

Merhabalar

Ben anlattiginiz şeyi uydurdugunuzu düşünüyorum
Makarnalar güller özel kahve paketleri bunlar normal eşimde bana yapardı bu tür şeyler .

Ancak yoluna çıkmalar vs silecege not gül vs bırakmak .
Uydurmasyon gibi geldi bana .
Kendinizi böyle mi tatmin ediyorsunuz

Konunuzu sabote etmek istemem ama sizce evlenmeden önce neye dikkat etmek lazım
Canım İşte bunu bilemiyorum ki şimdi. Evlenmeden önce çok az ilişkim oldu tecrübem yoktu. Evlendim boşandım hala tek bir erkek tanıyorum eski eşim. Yalnız şunu biliyorum ki aile çok önemli. Ailenin saygın ve düzgün insanlar olması çok önemli bence.

Canım İşte bunu bilemiyorum ki şimdi. Evlenmeden önce çok az ilişkim oldu tecrübem yoktu. Evlendim boşandım hala tek bir erkek tanıyorum eski eşim. Yalnız şunu biliyorum ki aile çok önemli. Ailenin saygın ve düzgün insanlar olması çok önemli bence.
Teşekkür ederim

Kibarca hayatında istemediğini söylemelisin baktın olmuyor polise şikayet edersin manyak psikopat a benziyor sapık bile olabilir 🙄 Belkide kız kardeşinden akılda alıyor olabilir bilmiyorsa aman karışık işler.. Sütten ağızım yanmış kuzum hislerin ile hareket et en iyisi 🙈

Ben anlattiginiz şeyi uydurdugunuzu düşünüyorum
Makarnalar güller özel kahve paketleri bunlar normal eşimde bana yapardı bu tür şeyler .

Ancak yoluna çıkmalar vs silecege not gül vs bırakmak .
Uydurmasyon gibi geldi bana .
Kendinizi böyle mi tatmin ediyorsunuz
Evet genellikle kk ya uydurma konular açarım güzelliğimden, zenginliğimden, hayranlarımdan bahseder tatmin olurum malum pandemi iş güç yok

Back