• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama GOSSIP GIRLDEKI BLAIR'in saç rengi!!!!

ANL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
25
0
86
Ankara
kızlar merhaba,gossip girldeki blair'in saç rengini bilen varmı?çok tatlı duruyo.yeni üye olduğum için ekleyemiyorum link ve foto ama netten bakıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler...

leightonmeestern.jpg

ilk bulduum fotoyu ekledim cnm,ama hangisi blaır bilmiyorum,onuda sen bana söylersinyerimseniben

ikiside aynı kişi bunların,akannehirşimdi fark ettim,
bi sitede bu kızın saçının kestane rengi olduğu yazıyodukaydirigubbakcemile5

tatlım ikiside aynı hatun:) saç rengiyle oynayıp duruo benim istediğim koyu olan renk ama sanki onda açıklı koyulu yansımalar var.göz ve ten rengim aynı ama o rengi nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok.daha açık tonlar da düşünüyorum aslında.pfff kararsız kaldım.ilgin için çok sağol:)

yaa ben öle bi renk istiyorum canım ama hangi renklerden elde edilirki yaa.sanki yansımalı gibi.kızlar ne diyosunuz bekliorum.koyu kahvemi sıcak çikolatamı ney kie bu renk:)

canım ben loreal casting sıcak çikolata boyadım. aynı bu renk tuttu..

Işıktan mı bilmiyorum ama renk farklı tonlarda duruyor.Yani tek renk değilmiş gibi

boya almaya gıderken elim hep loreal castinge gıdıyor cıkolata karamele... gecen kıŞ ıkı kez o renge boyadım cok cekıcı oluyor ama 3 hafta sonrası ezıyet ıste .akıyor tuhaf bır renk kalıyor gerıye:( herkeste mı oyle benım sacım ınce tellı oldugu ıcınmı tutmuyor acaba??? arkadasın dedıgı gıbı ben castıng sıcak çikolataya da boyadım sanırım altı koyu oldugu ıcın bu kızın sac rengıne benzemedı.

canım ben loreal casting sıcak çikolata boyadım. aynı bu renk tuttu..

ay gercektenmi canım sıcak cikolatamı öneririsin çikolatasınıı castingin?sıcak tatlı bi ton istiyorum ama çok koyu olmasın saçım acık renk bunalıma girerim valla

ben de beğeniyorum bu rengi sıcak çikolata aldım loreal casting bakalım ben de nasıl duracak inşallah benzer buna ama sanki bundan koyu olur gibi

Back