Gossip Girl

sex and the city'den sonra ikinci favorim. blair&chuck ikilisinin hayranıyız ailecek bu kadar tutkulu bir çift daha görmedim ben ikincisi de sözlümle biz oluruz inşallahhh :82:
o ses tonu nedir yarabbim yerler onu yerler!
favori repliğim "im not chuck bass without you" blair'a söylemişti tabii ki.
Şiddetle tavsiyedir efendim! tabuları olanlar aman uzak dursun.

ya bu yeni bölüm çıksın artık çatlayacağım.25inde düşecekmiş galiba.

evet ya bende ettim.gerçi en baştan beri onun daldan dala konmasına sinir oluyordumda dizi kafa dağıtıyor diye bakıyordum.ama bu sezon gıcık oldummm akıllanır herhalde artık.tam yerinde kaldı yani.olaylar çözüldü güya ama bundan sonrasını daha çok merak eder oldum.

bende gossip girl dizisini çok sevenlerdenim . ama ben sezon bölümlerini topluca yazın izliyorum 2-3 gün içinde. yaza bırakamayacağım tek dizi şuanda game of thrones dizisi

Serena gerçekten çok güzel bir kız.

giydiği kıyafetlerde bir harika

neden bukadar geride kaldı bu dizi:44:
kızlar 100.bölüm çok güzeldi dizide özellikle buara müzikler çok iyi gidiyor

neden bukadar geride kaldı bu dizi:44:
kızlar 100.bölüm çok güzeldi dizide özellikle buara müzikler çok iyi gidiyor

sana katılıyorum berra ama kaç senedir gossip girl çıkmıyor ilk sezonki güzelliği yok hele geçen seneki sezon tam bir fiyaskoydu bu sene biraz daha toparlayabildiler bence... Bu dizide tek kızdığım şey aşırı derecede konuk oyuncu almaları... ama 100. bölüm süperdi blair bunu haketmiyordu

aslında dizilerin kaderi bu bir süre sonra sapıtıyorlar ama birkere izlemeye başlayınca devamını getireyim istiyosun ben 3.sezon kadar hiçbir sezondan keyif alamadım

walla bende netten 5. sezon takipteyim 15. bölüm bu hafta yayınlandı,iyice sçtlar sıvıyorlar diyeyim,dan blair e aşık serena ezik kız modunda,gossip girl gorgina sparks çıktı ee sanırım bu sezon sona bağlayacaklar derim..

5. sezonu baya bozmuşlardı
ama son 3 bölümde acayip toparladılar
ve bitti, 6. sezonu 4 gözle bekliyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…