Gossip Girl

çünkü yapabilecekleri başka ilişki kombinasyonu kalmadı.herkes herkesle sevgili oldu şimdiye kadar,suyunu çıkardılar artık.

6. sezonun başlangıcı tam bi fiyaskoydu
2. bölümde de hiçbir şey olmadı
halbuki geçen sezonda son 3 bölümü baya toparlamışlardı
dan in babası da diğerlerine benzedi ya ne diim artık
bi o kalmıştı lily mily fasa fiso
çok sevmeme rağmen ben de bitsin istiyorum artık tadı kaçtı

Bayıla bayıla izlediğim bir diziydi ama çok bozdu. Son sezonu izlemedim bile.. Zaten bitireceklermiş..

sonunun böyle olucağı çoktaaann belliydi, bitmesine ben de üzüldüm; ama bazı şeyler tadında güzel, 6. sezon gereksizliklerle doluydu

kızlar bende bu diziyi baştan izlicem 1. sezondan itibaren yani. hangi siteden izleyebilirm türkçe alt yazımı var sadece? türkçe seslendrme yokmu ? bana nerden izleyeceğim konusund ayardımcı olursanız çok mutlu olurummm

vala bitince bu kadar üzülceğimi düşünmezdim arada eski bölümleri izleyerek idare etcez artık

Bütün sezonu izledim çok da beğenerek ama 5. sezonu hiç beğenmedim suyunu çıkarmışlar iyice
Hele o Blair (en sevdiğim karakter olmasına rağmen gıcık oldum) 1. sezondan 6. sezona kadar sevgili olmadığı adam kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…